Vezetői alapok - vezetőképző tanfolyam

vezetői alapok vezető képzés jegyzeteVezetői hatékonyság

Hogy mi is egy vezető? Ez a kérdés egyszerűnek tűnik. Azonban nem mindenki tudja, hogy milyen feladatokat is kellene neki ellátnia, mint vezető.

A vezető az, aki eléri, hogy a dolgok elkészüljenek!

Találkozott már olyan beosztottal, aki azt kérte Öntől, hogy döntsön egy bizonyos kérdésben, ami tulajdonképpen a beosztott feladata lett volna?

Vagy esetleg kapott már olyan válaszokat, amikor kiadott egy utasítást, hogy "Ezt nem lehet megcsinálni!", vagy "Miért pont én? Végezze el a Józsi"?

A vezetői hatékonyság abban rejlik, hogy megtervezzen és végrehajtson akciókat, valamint összehangolja a tevékenységeket.

Nem akarunk holmi feleseléseket, vagy kifogásokat hallgatni, hogy ezt ezért nem lehet, azt meg azért nem lehet. Egyszerűen el kell érnünk, nekünk vezetőknek, hogy a dolgokat elvégezzék.

A vezetői hatékonyság több dologból tevődik össze. Először is rá kell jönnünk arra, hogy vannak olyan eszközök a kezünkben, amikkel eredményeket tudunk elérni. A Vezetői alapok című tanfolyam segítségével megtanulhatja ezeket az eszközöket, és azt is, hogy hogyan használja a cégében, vállalatában.

Az egyik ilyen eszköz, például a statisztikák. A statisztika megmutatja, hogy ki mennyit termelt, mennyit dolgozott. Ha mérjük a beosztottak termelését, annak hatékonyságát, akkor tudjuk őket motiválni, jutalmazni vagy büntetni.

Sajnos az állam nem jutalmazza azokat, akik sokat dolgoznak, vagy sokat termelnek. Ha megnézzük azt, hogy kinek kell több adót fizetni, máris láthatjuk, hogy azoknak, akik többet dolgoznak, vagy több pénzt keresnek. Tehát büntetik a magas statisztikájú embereket. És aki nem dolgozik, azokat jutalmazzák munkanélküli segéllyel, és ehhez hasonló juttatásokkal. Hiszen ők azért kapnak pénzt, mert nem dolgoznak. Ezzel arra ösztönzik az embereket, hogy minél kevesebbet dolgozzanak, mert ha esetleg túlóráznak, akkor már egy magasabb adósávba kerülnek, és kevesebb fizetést kapnak, mintha nem is túlóráztak volna.

Ha ezt a szisztémát követi egy vezető egy cégben, akkor olyan embereket fog kapni, akik nem akarnak dolgozni. Tehát a vezetői hatékonyság elérésének egyik kulcsa, hogy jutalmazzuk azokat, akik termelnek, és jól dolgoznak, és büntessük meg azokat, akik henyélnek, lusták, és nem dolgoznak. Ezzel máris sokkal hatékonyabb céget fogunk kapni.

A vezetőnek számos más eszköze is van arra, hogy elérjen egy magasabb termelést, és azt, hogy az emberek jól érezzék magukat a munkahelyükön.

Sokan úgy gondolják, hogy egy vezetőnek nagyon sokat kell dolgoznia, hiszen ő a Vezető. Ez tévhit! A vezetőnek el kell érnie, hogy a beosztottak végezzék el a munkát, ne pedig Ő! A beosztottak előszeretettel szeretnek mindenfélével futkosni a vezetőjük elé, hogy megtudják, ezt vagy azt jól csinálták-e, vagy hogy ezt és ezt hogyan kell elvégezni. Ha ezt megengedjük a beosztottainknak, akkor egy idő után azon kapjuk magunkat, hogy mi végezzük az Ő feladatait. Akkor megkérdezhetnénk magunktól, hogy miért is adunk neki fizetést?

Ha tudjuk azt, hogy hogyan érjük el, hogy a dolgokat elvégezzék, máris sokkal több időnk marad, és nem kell túlóráznunk, vagy hétvégén is dolgoznunk. Esetleg több időt tölthetünk a családunkkal, vagy a barátainkkal.

Ha szeretné elsajátítani ezeket az eszközöket, és azok használatát:

Végezze el most a tanfolyamot!

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes TanácsadásAdatvédelem
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys