Keres

Tanulási Tanfolyam - Tanulási Problémák Megoldása

A Tanulás Alapvető Kézikönyve Tanfolyam Ismertetése

A tanulás alapvető kézikönyve BSMA tanulás mondhatni egy élethosszig tartó folyamat, mely végigkísér bennünket a gyermekkorunktól kezdődően. Ennek ellenére Gyermekkorban mégsem oktatják az iskolában egy tantárgyként a tanulást. Nincs olyan tantárgy, hogy hogyan tanuljunk. Szerintem, ezzel kellene kezdeni az általános iskolában az egész életre szóló tanulási folyamatot.

Tehát van egy kimaradt tantárgyunk, ami oda vezet, hogy sok kisgyerek küzd tanulási problémákkal az iskolában. Majd ez folytatódik és mintegy átterjed a felnőttkorra és a felnőtteknek is vannak tanulási nehézségei, tanulási problémái.

A Tanulás Alapvető Kézikönyve, mint könyv és a hozzá kapcsolódó tanfolyam kiutat nyújt ebből a problémából. Ennek a tanulási tanfolyamnak az elvégzését kb. 11-12-éves kortól javasoljuk gyerekek és természetesen felnőttek számára egyaránt.

A könyv nagyon egyszerű nyelvezettel és nagyon sok gyakorlattal bemutatja a tanulási nehézségek okait és kiutat is mutat azokból. Aki elvégzi ezt a tanfolyamot, az képessé válik, arra, hogy a jövőben megtanuljon bármit, amit meg akar tanulni.

A hangsúly itt azon van, hogy amit meg akar tanulni, nem azt, amit rákényszerítenek. Ezt azért mondom, mert (az idősebbek) gondoljunk vissza arra, amikor meg akartak nekünk tanítani egy bizonyos idegen nyelvet - az orosz nyelvet. Hányan tanultuk meg, hányan tudunk most is folyékonyan beszélni oroszul, pedig legtöbbünket legalább 8 évig próbáltak megtanítani rá.

A Tanulás Alapvető Kézikönyve Tanfolyam olyan esetben a leghatékonyabb, amikor valami számunkra értelmes, használható dolgot akarunk megtanulni, amivel a jövőben kezdeni is akarunk valamit.

Ez a tanfolyam nem tanít meg bennünket magolni, vagy memorizálni. Ez a tanfolyam viszont megtanít bennünket értelmesen tanulni, olyan módon, hogy a későbbiekben is emlékszünk a tanultakra és tudjuk is használni a megtanult dolgokat.

A tanfolyamon elsajátított módszer alkalmazható az iskolai oktatás során vagy egy felnőttképzés során egyaránt, valamint amikor önállóan kell tanulnunk akkor is.

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás