Keres

Hogyan Jöjjünk ki Másokkal Tanfolyam

Hogyan Jöjjünk ki Másokkal tanfolyam jegyzetNéha nem könnyű másokkal kijönni! Mások hozzáállása megnehezítheti a dolgunkat, persze a mi hozzáállásunk is sokat számít.

Viták, konfliktusok alakulhatnak ki kapcsolataink során.

Előfordulhat, hogy nem értjük, miért viselkedik már megint olyan furcsán a beosztottunk, vagy éppen a főnökünk, miért veszekszik már megint a párunk velünk indokolatlanul, miért nem könnyű valakivel szót érteni, stb.!

Ahhoz, hogy jó kapcsolatot építsünk ki másokkal, három nagyon fontos tényezőt szükséges figyelembe vennünk, és használnunk:

  • Szeretet, vonzódás
  • Realitás, a dolgokról alkotott közös vélemény, nézőpont
  • Kommunikáció.

Ez a három tényező megfelelő használata óriási sikerekhez vezet, hogy javítsa kapcsolataikat másokkal.

Az emberekkel való együttéléshez elengedhetetlen feltétel, hogy úgy válasszuk ki a barátainkat, munkatársainkat, hogy megbízhatóak legyenek, hogy számíthassunk rájuk, stb.

Az emberek különböző érzelmi állapotban vannak, amik befolyásolják cselekedeteiket, viselkedésüket, munkájukat. Például nem könnyű egy dühös emberrel együtt dolgozni, vagy egy olyan emberrel, aki épp bánatos.

A legveszélyesebb az, ha olyan ember van a környezetünkben, aki a szemünkbe nézve "nagyon aranyos", "jót akar", a hátunk mögött pedig mindenféle rossz dolgokat mond rólunk.

Ahhoz, hogy jó kapcsolatokat építsünk ki másokkal, szükséges ismerni azt, hogy kihez milyen szinten érdemes beszélni!

A "Hogyan jöjjünk ki másokkal" tanfolyamon megtanulhatja ezeknek a különböző érzelmi állapotokban lévő embereknek a tulajdonságait, hogyan ismerheti fel őket, és hogyan tudja kezelni ezeket az embereket.

Ezen a tanfolyamon megtanulhatja még, hogy miért alakulnak ki viták, ezeket hogyan lehet kezelni, hogyan kerülheti el azt, hogy valakinél ellenséges viselkedést váltson ki, hogyan javíthatja kapcsolatait a munkatársaival, szüleivel, családjával, barátaival, stb. Meg fogja tanulni, hogyan jelezze előre az emberi viselkedést!

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás