Értékesítési Tréning

                         Hatékony értékesítési tréning az Ön számára!


Értékesítési tréningünkön bemutatjuk:

- Milyen is az értékesítő belső beállítottsága, hozzáállása, majd
- konkrét értékesítési lépésekkel, technikákkal foglalkozunk, teljesen az alapokról kiindulva, a hatékony alkalmazásig.


Ahogy mi dolgozunk…

Csak semmi általánosság!

Értékesítési tréningjeinket csak előzetes felmérést követően, cégre szabottan, vagy meghatározott célközönségnek tartjuk.

NagyítóElsőként megnézzük, mivel foglalkozik a cég, milyen célközönségnek és mit értékesít. Ez nagyon fontos, mivel nem mindegy, hogy cégeknek, magánszemélyeknek vagy lakosságnak értékesít-e. Ugyanakkor más a technológia a személyes tárgyalásnál. Ráadásul a kettő között még vannak egyéb kategóriák is, és az sem mindegy, hogy terméket, vagy szolgáltatást ad el.MeetingEzt követően beszélünk a megrendelővel, hogy ő mit szeretne, mire akar megoldást, milyen eredménnyel lenne elégedett. Ez fontos a tematika összeállításánál. Az értékesítési tréning előtt személyesen találkozunk az értékesítőkkel, kikérdezzük őket, megvizsgáljuk a folyamataikat, és ha van, akkor a statisztikáikat. Ez gyakorlatilag a felmérés szakasza. Ez nélkülözhetetlen a testreszabott tréninghez.

Előadóink több éven keresztül értékesítettek és a mai napig is szinte naponta képződnek ezen a területen, valamint szenvedélyükké is vált ez a téma, így annyi gyakorlati és elméleti tapasztalat gyűlt össze, hogy napokon át tudnának beszélni. Viszont tapasztalatból tudjuk, hogy látványos eredményt úgy tudunk elérni, ha elsőként a legégetőbb területet kezeljük, majd lépésenként a következőt. Legyen szó akár az ügyfelek megtalálásáról, megszerzéséről, vagy a meglévő ügyfelek kezeléséről, újraértékesítésről, vagy értéknövelésről… Ehhez viszont elengedhetetlen a felmérés.

TréningA felmérést követően jön az értékesítési tréning. Ez optimálisan két nap, de lehetőség van egy naposra is. A tréningen minden esetben bevonjuk a résztvevőket. Előadóink sokat kérdeznek, sokat demonstrálnak, a résztvevőkkel is mondatnak példákat. Minden esetben lendületesek, vidámak az előadások. Gyakoroltatjuk a résztvevőket precíz technológiák alapján, melyek a gyakorlatban eredményre vezetnek.


Nyomonkövetés
Az értékesítési tréning után utánkövetést csinálunk, ahol megnézzük, hogy a résztvevők a tanultakat mennyire sikeresen használják, kell-e korrekciót végezni, stb.


A lényeg:

pipa

Nem csak a konzultációk, hanem a tréningjeink is cégre, SZEMÉLYRE SZABOTTAK.

pipa

A megbízóinknál az EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉRE összpontosítunk.

pipa

Minden tréningünket megelőzi egy FELMÉRÉS, ami része a tréningnek.Lépjen velünk kapcsolatba, és rendelje meg!
Értékesítési tréning Önnek!


Hívjon most!
Telefon: +36 70 233 4818
e-mail: stability@stability.hu
 

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes TanácsadásAdatvédelem
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys