Keres

Értékesítési Tréning

                         Hatékony értékesítési tréning az Ön számára!


Értékesítési tréningünkön bemutatjuk:

- Milyen is az értékesítő belső beállítottsága, hozzáállása, majd
- konkrét értékesítési lépésekkel, technikákkal foglalkozunk, teljesen az alapokról kiindulva, a hatékony alkalmazásig.


Ahogy mi dolgozunk…

Csak semmi általánosság!

Értékesítési tréningjeinket csak előzetes felmérést követően, cégre szabottan, vagy meghatározott célközönségnek tartjuk.

NagyítóElsőként megnézzük, mivel foglalkozik a cég, milyen célközönségnek és mit értékesít. Ez nagyon fontos, mivel nem mindegy, hogy cégeknek, magánszemélyeknek vagy lakosságnak értékesít-e. Ugyanakkor más a technológia a személyes tárgyalásnál. Ráadásul a kettő között még vannak egyéb kategóriák is, és az sem mindegy, hogy terméket, vagy szolgáltatást ad el.MeetingEzt követően beszélünk a megrendelővel, hogy ő mit szeretne, mire akar megoldást, milyen eredménnyel lenne elégedett. Ez fontos a tematika összeállításánál. Az értékesítési tréning előtt személyesen találkozunk az értékesítőkkel, kikérdezzük őket, megvizsgáljuk a folyamataikat, és ha van, akkor a statisztikáikat. Ez gyakorlatilag a felmérés szakasza. Ez nélkülözhetetlen a testreszabott tréninghez.

Előadóink több éven keresztül értékesítettek és a mai napig is szinte naponta képződnek ezen a területen, valamint szenvedélyükké is vált ez a téma, így annyi gyakorlati és elméleti tapasztalat gyűlt össze, hogy napokon át tudnának beszélni. Viszont tapasztalatból tudjuk, hogy látványos eredményt úgy tudunk elérni, ha elsőként a legégetőbb területet kezeljük, majd lépésenként a következőt. Legyen szó akár az ügyfelek megtalálásáról, megszerzéséről, vagy a meglévő ügyfelek kezeléséről, újraértékesítésről, vagy értéknövelésről… Ehhez viszont elengedhetetlen a felmérés.

TréningA felmérést követően jön az értékesítési tréning. Ez optimálisan két nap, de lehetőség van egy naposra is. A tréningen minden esetben bevonjuk a résztvevőket. Előadóink sokat kérdeznek, sokat demonstrálnak, a résztvevőkkel is mondatnak példákat. Minden esetben lendületesek, vidámak az előadások. Gyakoroltatjuk a résztvevőket precíz technológiák alapján, melyek a gyakorlatban eredményre vezetnek.


Nyomonkövetés
Az értékesítési tréning után utánkövetést csinálunk, ahol megnézzük, hogy a résztvevők a tanultakat mennyire sikeresen használják, kell-e korrekciót végezni, stb.


A lényeg:

pipa

Nem csak a konzultációk, hanem a tréningjeink is cégre, SZEMÉLYRE SZABOTTAK.

pipa

A megbízóinknál az EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉRE összpontosítunk.

pipa

Minden tréningünket megelőzi egy FELMÉRÉS, ami része a tréningnek.Lépjen velünk kapcsolatba, és rendelje meg!
Értékesítési tréning Önnek!


Hívjon most!
Telefon: +36 70 233 4818
e-mail: stability@stability.hu
 

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás