Keres

Piroska Gyula ingyenes előadása: „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!”

A cégvezetés egy nagyon érdekes és sokoldalú szakterület. Ha tudjuk minden kis apró részletét, akkor a határ a csillagos ég. Piroska Gyula ezért összeállított egy olyan ingyenes, félnapos miniképzést, aminek a segítségével Ön elsajátíthatja a hatékonyságot eredményező legfontosabb vezetői eszközöket. A címe: „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra.”

Milyen problémára ad választ Piroska Gyula?

  • Túlterheltség
  • Rossz információáramlás a cégben
  • Szervezetlenség és káosz a cégben
Ma Magyarországon egy cég vezetéséről nem lehet főiskolai vagy egyetemi keretek között gyakorlati tudást szerezni. Nem tanítják egybefogva a cégvezetést. A legnagyobb probléma az, hogy sem az ügyfélszerzésről, sem a pénzhiány hatékony kezeléséről, sem a munkaerő felvételéről nem lehet ilyen formában működő információkat szerezni. Piroska Gyula szerint a sor sajnos szinte végtelen, hasonlóan ezekhez a témákhoz,  a felsőoktatásban nem lehet használható tudást összeszedni a csapatépítésről, a pénz behajtásáról vagy a munkatársak kezelésről sem.

A cégvezetést alapvetően két módon lehet megtanulni. Egyrészt a mindennapokban. Egy nehéz beosztott kezelése, a fizetési határidők meg nem tartása vagy a rossz csapatszellem tanítja meg igazán a cégvezetőt arra, hogy mit is kell csinálni.
Piroska Gyula előadásával bebizonyítja, hogy ennek nem így kell lennie. Olyan vezetői eszközöket ad a résztvevők kezébe, amelyekkel nem kell megvárni a problémák bekövetkezését. A cégvezetés ugyanis tanulható.

Miről szól Piroska Gyula előadása?

Talán Ön is abban a helyzetben van, hogy sokszor annyi dolga akad, hogy azt sem tudja melyikhez kapjon. Gondolkodott-e azon, hogy miért van az, hogy a nap végén úgy érzi, hogy napközben nem csinált semmit, pedig egész nap keményen dolgozott? Nincs ideje a jövőt építő feladatokra, mert a napi teendők felőrlik a napja nagy rését?
Ha a vezetőnek túl sok lezáratlan múltbéli nyitott feladata van, a figyelme és energiája ezeken lesz. Mindig ott jár az esze, nem a jelenen és a jövőn. Az ilyen vezetőnek kevés az az energiája, amivel a jövőjét tudná építeni. Így kapunk egy problémamegoldó vezetőt, egy probléma megelőző vezető helyett. Piroska Gyula példájával élve olyan ez, mintha lenne egy autónk kétszáz visszapillantó tükörrel, előre meg be lenne deszkázva a szélvédő.
Ezért Piroska Gyula az előadásában bemutatja, hogy melyek azok az azonnal használható vezetői eszközök, amelyek segítségével gyorsan látványos változások érhetők el cégében az időgazdálkodás és a hatékonyság területén. Az eszközöket könnyedén fogja tudni használni arra, hogy hatékonyan lássa el a feladatait.

Segíthet nekem is Piroska Gyula ingyenes előadása?

A Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra című ingyenes előadás választ ad arra, hogy Ön hogyan érje el, hogy annyi ideje legyen, amennyit csak akar. Piroska Gyula megoldást ad arra, hogy az ember hatékonyan elvégezze a feladatait. Van megoldás arra, hogy ne egy cégvezető, hanem apus menjen haza esténként a munkából. Mert a napi feladatok le vannak zárva, bent maradtak a munkahelyen, és nem kell hazavinni őket magunkkal. Így nem érzi úgy magát az ember, mint a kisdiák, aki nem végezte el a házi feladatait.

JELENTKEZZEN AZ ELŐADÁSRA MOST!


A részvétel nem jár semmilyen kötelezettséggel, azon kívül, hogy mivel zártkörű, Ön csak előzetes regisztrációval tud részt venni rajta.
FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás