Keres
Ön pontosan tudja, hogy milyen hatékonysággal működik a cége?

Ingyenes tanácsadás, cégfelmérés


Mennyit érne meg Önnek az, hogy stressz-mentesen, stabilitásban és biztonságban éljen?

Mennyit érne meg Önnek az, ha cégét tökéletes kontroll alatt tudná tartani úgy, hogy nem is kell feltétlenül ott lennie?

Mennyit érne meg Önnek a felszabadult idő, amit a családjával tölthet, vagy épp a hobbijának szentelhet?


Mint ahogy cégünk neve is tükrözi, amit kínálunk Önnek, az vállalkozása, cége STABILITÁSA. Annak a képességnek a megszerzése, hogy például pénzügyi stabilitásban és biztonságban tudja működtetni cégét úgy, hogy bármilyen probléma felmerül, mindig pontosan tudja, hogy mik azok a lépések, amiket meg kell tennie ahhoz, hogy ezt kezelje.

A képzések és konzultációk során célunk, hogy kiképezzük Önt, cége vezetőit és munkatársait L. Ron Hubbard Management Technológiájára, hogy ennek használatával, idővel saját maga konzultánsa legyen, és ne kelljen időről-időre külső tréner és konzultáns segítségét igénybe vennie ahhoz, hogy stabilan és biztonságban tartsa cégét akár üzletileg, akár pénzügyileg. Rendet tudjon teremteni, és azt hosszú távon fenn is tudja tartani.

Nem ígérjük, hogy ezeket a képességeket Ön és munkatársai egy tanfolyam elvégzésével, vagy egy személyes tanácsadás során el tudják sajátítani. Ez kitartó tanulást és munkát, következetességet kíván Öntől és a munkatársaitól egyaránt. Néha nem túl népszerű intézkedéseket kell hoznia, és rendet kell teremtenie a fel-felkavarodó zűrzavarban. Az eredmény azonban kétség kívül megéri a fáradozást. Drasztikusan le tudja csökkenteni a stresszt, és stabil bevétel növekedést tud elérni.

Ingyenes tanácsadás


Első lépésben, kap tőlünk ajándékba egy 60.000.- Ft értékű, kétórás, ingyenes tanácsadást, vállalkozáselemzést, melynek során Ön reális képet kap vállalkozása jelen állapotáról, megtudhatja, illetve visszaigazolást nyerhet arról, hogy mik cégének erős és gyenge pontjai, illetve ezen állapot alapján előrejelzést láthat a cége jövőjére vonatkozóan.

Amennyiben elfogadja ingyenes tanácsadás - vállalozáselemzés szolgáltatásunkat, munkatársunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt.
Célszerű előre e-mailben lekérnie és kitöltenie a teszteket, ami a vállalkozáselemzés alapjául szolgál.
Ez egy 200 kérdéses személyiségelemző tesztből, és egy 100 kérdéses cégelemzés tesztből áll.

Ajándékunk elfogadása nem kötelezi Önt semmire, ha segíthetünk Önnek valamiben, az a mi örömünkre szolgál.

Úgy is dönthet, hogy további szolgáltatásokat vesz igénybe tőlünk. Ez két részből áll: egy képzési programból, és minden egyes képzés után egy konzultációból, melynek során segítünk abban, hogy hogyan alkalmazza a tanult adatokat a gyakorlatban speciálisan az Ön cégére vonatkozóan.
A Képzéseinken tanult adatok ugyanúgy alkalmazhatóak egy több száz fős vállalatra, mint egy 10-20 fős cégre, vagy éppen egy egyszemélyes magánvállalkozásra, és ami a legfontosabb, a gyakorlatban működnek, átláthatóvá, rendezetté és hatékonnyá téve a munkát.

A konzultáció során szolgáltatott főbb programjaink:
  • Hogyan szervezze meg hatékonyan vállalkozását - A szervezési tábla
  • Hogyan menedzseljünk statisztikák használatával
  • Hogyan váljunk pénzügyileg stabillá
  • Hogyan alapozzuk meg a kommunikációt az irodán belül
  • Egy cégen belüli képzési program előkészítése
A konzultáció (személyes tanácsadás) tartalmazza az Ön és munkatársai egyénre szabott képzési programjának megtervezését is. A képzéseket Képzési Központunkban szolgáltatjuk, de egyéni megállapodás alapján mód van arra, hogy a képzéseket minimum 10 fő részvétele esetén a helyszínen, kihelyezett képzés formájában az Ön cégében szolgáltassuk le.

Nyilvánvalóan felmerült Önben a kérdés, hogy mindez mennyibe kerül? Hát nézzük. Mennyit érne meg Önnek, hogy nyugalomban, békében, stressz-mentesen, stabilitásban és biztonságban éljen?

Mennyit érne meg Önnek az, ha cégét tökéletes kontroll alatt tudná tartani úgy, hogy nem is kell feltétlenül ott lennie? Mennyit érne meg Önnek a felszabadult idő, amit a családjával tölthet, vagy épp a hobbijának szentelhet?

A mi képzéseink koránt sem kerülnek ennyibe. Az árakban minden esetben egyedileg állapodunk meg, figyelembe véve a cég méretét, a munkatársak számát, és a tanulásra való hajlandóságot.

Kérje ingyenes tanácsadás - kétórás vállalkozáselemzésünket!

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás