Keres

Diákmunka Budapesten és vonzáskörzetében

Ez egy tényleges diákmunka Budapest és vonzáskörzetében! Amennyiben van számítógéped és Internetkapcsolatod, kellően jól és gyorsan tudsz írni, akkor ez a diákmunka megfelelő lehet számodra. Amire szükségünk van az a megfelelő helyesírás, amiben sokat segít a Word szövegszerkesztő használata, valamint a megfelelő fogalmazási készség.
A diákmunka keretében utazás, wellness, fitness, hitel, stb. kapcsolatos Internetes oldalakra kellene, hogy tartalmat írj.

Elvárásunk az, hogy a tartalom, amit írsz nem lehet megtalálható az Interneten, magyarul NEM másolhatsz ki weboldalakról tartalmat ez egyébként is törvénybeütköző lenne. Tehát nekünk általad írt tartalom kell. A szöveget neked kell megírnod, természetesen használhatsz forrásanyagként weboldalakat, de a leírt szövegnek a saját gondolataidnak kell lenni.

Meg se próbáld, hogy kimásolsz weboldalakról tartalmakat, mivel ügyes programokkal a diákmunkádért való fizetés előtt ellenőrizzük a szöveget, hogy nincs-e fenn a neten. Ha fenn van, akkor nem fizetünk érte semmit! Nem véletlenül írom ezt így le, mert már többen is próbálkoztak ezzel, eredménytelenül! Gondolom megérted, ha csak másolásról lenne szó, akkor nem vennénk fel rá embereket, hanem magunk is meg tudnánk percek alatt csinálni! Van olyan szövegírónk is, aki már több mint egy éve szinte folyamatosan dolgozik nekünk. Tehát aki jó munkát készít, azt hosszútávon tudjuk foglalkoztatni.

A szövegíráshoz segítségként használhatsz könyveket is, természetesen ezekből sem írhatod ki a szöveget egy az egyben, mivel az ugyancsak illegális, akár a weboldalakról lemásolni.

A megírt szöveg, amit elvárunk a diákunka során főként utazás, üdülés, nyaralás témájú lenne. Város és ország leírások, valamint nevezetességek leírása. Egy-egy témáról kb. 400-450 szó terjedelmű szövegre lenne szükségünk.

A fizetés annak függvényében, hogy mennyit tudsz írni és mennyire jó minőségű a diákmunka, amit kiadsz a kezed közül. Mi 20 fillért (0,20 Ft-ot) fizetünk minden egyes legépelt karakter után, természetesen szóközök nélkül.
Azért kötjük Budapest és környékéhez a munkát, mert minden bizonnyal személyes kapcsolattartás is szükséges a diákmunka elvégzéséhez.

Csak akkor töltsd ki az alábbi kérdéseket ha a 20 filléres díjazás megfelelő számodra, és komolyan is gondolod, hogy dolgoznál, mivel túl sokan jelentkeznek, majd nem csinálnak semmit!

FelnőttképzésKapcsolatIngyenes Tanácsadás