2008-01-02

Otthoni Munka - Online Bevétel

2007 Év végi összesítés

Így újév alkalmából gondoltam visszatekintek az elmúlt 2 évre, amióta az otthoni munka és az online bevétel megszerzésének egy módját választottam, ez a Google AdSense. Természetesen mással is foglalkozom mellette, leginkább ügyfeleknek keresőmarketing szolgáltatás nyújtása, valamint egy profi keresőbarát CMS rendszer közös elkészítése.

Tehát 2006-ban, mikor elkezdtem az AdSense hirdetésekből bevételt szerezni nem jött össze túl sok pénz kb. 2700 dollár egész évben. A 2007-es év már egy kicsit másképp alakult, több mint megnégyszereztem ezt az összeget. Elég sokat tanultam közben, ez már kezdésnek szerintem nem is rossz pénz. Elég sokan vannak, akik ennyiért el kell, hogy tűrjék a főnöküket, be kell hogy járjanak dolgozni - ennyiért vagy kevesebbért. Ráadásul minden egyes nap be kell menniük a munkahelyükre. Nekem nem kell! Ez a passzív bevétel, ha nincs kedved dolgozni, akkor nem teszed. Nyilván nekem sokszor van kedvem, mert nem is tekintem ezt a fajta tevékenységet munkának, inkább egy jó szórakozás, amiből még pénzt is lehet keresni.

Arra gondoltam, hogy segítenék másoknak is, ha valami hasonlót akarnának megvalósítani, és nem szeretnének minden nap bemenni dolgozni és attól tartani, mikor rúgják ki őket.

Ha lesz igény egy ilyen képzésre, akkor elárulok egy-két gyakorlati tudnivalót benne. A képzést nem személyesen tartanám, hanem videókat készítenék főként képernyő videókat. Hiszen itt nem az a lényeg, hogy az Én arcomat nézzétek, hanem amit a gépen csinálok. Azt biztosam meg tudom neked is tanítani, hogyan érd el azt, amit Én már elértem.

Ha téged érdekelne egy ilyen tanfolyam, írd meg egy kommentben, vagy az oldal alján található e-mail címre. Ne feledd azt is beleírni, hogy szerinted, mi lenne egy reális ár egy ilyen tanfolyamért. Lehetne a címe, hogyan keresd meg az első 1000 dollárod a Google AdSense segítségével. Jöhet ötlet erre is, hogy mi legyen a neve a képzésnek.

Címkék: , , , , ,

2007-05-24

Internetes Pénzkeresés

Köszönöm annak, aki valamikor feliratkozott az én oldalamról az AdSense programra és elérte a 100 dollár bevételt 180 napon belül, valamint be is ütötte a Google által postázott PIN kódot.
Ha akarod, hogy személyesen segítsek neked 1-2 dologban, keress meg e-mailben.
Tegnap ugyanis Google jóváírt nekem 250 dollár jutalékot egy feliratkozott után, akit nem is ismerek.
Gratulálok! Ez is egy bizonyíték, hogy az Internetes pénzkeresés valóság!

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys