2008-04-22

Hobbimilliomos Ingyenes E-book Letöltés

Korábban már említettem neked, hogy gondolkozom egy AdSense tananyag összeállításán. Most jó hírrel tudok szolgálni neked, elkészült a Hobbimilliomos tananyag.

Az igazat megvallva, nem Én írtam, hanem egy barátom, akit Kovács Ádám néven mutatok be neked. Annyit kell róla tudnod, hogy Ő a legjobb első tanítványaim egyike, aki már több mint két éve aktívan foglalkozik a Google AdSense programmal és folyamatosan bevételekre tesz szert belőle. Készített egy tesztprojektet is egy teljesen új, az Internethez alig értő közös lányismerősünkkel és működik a dolog. Már Viki is pénzt keres az AdSense-ből.

A Hobbimilliomos arról szól, hogy miként lehet a semmiből csak ingyenes dolgokat felhasználva befektetés nélkül folyamatos Google Adsense bevételre szert tenni.

Ha többet szeretnél megtudni róla, elsőként tölts le egy teljesen ingyenes E-book-ot, ahol Ádám részletesen kifejti a Hobbimilliomos tanfolyamot.

A Hobbimilliomos tanfolyamban több mint 20 videóval mutatja be a lépések sorozatát, amelyeket begyakorolva akár 1 óra alatt is létre tudunk hozni egy olyan oldalt, ami utána havonta 1-2000 forintot hoz. Nekem vannak olyan oldalaim is, amelyek naponta hoznak ennyit! A tanfolyam még nem indult el! Még időben vagy!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget Ádám magyarul kifejezetten magyar példákkal mutatja be az AdSense pénzkeresés lehetőségét!

A letöltéshez iratkozz fel a hírlevelemre (az oldal tetején a jobb oldalon sárga mezőben), add meg a neved és az email címed. Ezek után kapni fogsz egy email-t, amelyben egy kattintással megerősíted a feliratkozásodat és utána máris megkapod a letöltőlinket a Hobbimilliomos E-book-hoz!

Címkék: , ,

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys