2008-04-22

Hobbimilliomos Ingyenes E-book Letöltés

Korábban már említettem neked, hogy gondolkozom egy AdSense tananyag összeállításán. Most jó hírrel tudok szolgálni neked, elkészült a Hobbimilliomos tananyag.

Az igazat megvallva, nem Én írtam, hanem egy barátom, akit Kovács Ádám néven mutatok be neked. Annyit kell róla tudnod, hogy Ő a legjobb első tanítványaim egyike, aki már több mint két éve aktívan foglalkozik a Google AdSense programmal és folyamatosan bevételekre tesz szert belőle. Készített egy tesztprojektet is egy teljesen új, az Internethez alig értő közös lányismerősünkkel és működik a dolog. Már Viki is pénzt keres az AdSense-ből.

A Hobbimilliomos arról szól, hogy miként lehet a semmiből csak ingyenes dolgokat felhasználva befektetés nélkül folyamatos Google Adsense bevételre szert tenni.

Ha többet szeretnél megtudni róla, elsőként tölts le egy teljesen ingyenes E-book-ot, ahol Ádám részletesen kifejti a Hobbimilliomos tanfolyamot.

A Hobbimilliomos tanfolyamban több mint 20 videóval mutatja be a lépések sorozatát, amelyeket begyakorolva akár 1 óra alatt is létre tudunk hozni egy olyan oldalt, ami utána havonta 1-2000 forintot hoz. Nekem vannak olyan oldalaim is, amelyek naponta hoznak ennyit! A tanfolyam még nem indult el! Még időben vagy!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget Ádám magyarul kifejezetten magyar példákkal mutatja be az AdSense pénzkeresés lehetőségét!

A letöltéshez iratkozz fel a hírlevelemre (az oldal tetején a jobb oldalon sárga mezőben), add meg a neved és az email címed. Ezek után kapni fogsz egy email-t, amelyben egy kattintással megerősíted a feliratkozásodat és utána máris megkapod a letöltőlinket a Hobbimilliomos E-book-hoz!

Címkék: , ,

2008-01-02

Otthoni Munka - Online Bevétel

2007 Év végi összesítés

Így újév alkalmából gondoltam visszatekintek az elmúlt 2 évre, amióta az otthoni munka és az online bevétel megszerzésének egy módját választottam, ez a Google AdSense. Természetesen mással is foglalkozom mellette, leginkább ügyfeleknek keresőmarketing szolgáltatás nyújtása, valamint egy profi keresőbarát CMS rendszer közös elkészítése.

Tehát 2006-ban, mikor elkezdtem az AdSense hirdetésekből bevételt szerezni nem jött össze túl sok pénz kb. 2700 dollár egész évben. A 2007-es év már egy kicsit másképp alakult, több mint megnégyszereztem ezt az összeget. Elég sokat tanultam közben, ez már kezdésnek szerintem nem is rossz pénz. Elég sokan vannak, akik ennyiért el kell, hogy tűrjék a főnöküket, be kell hogy járjanak dolgozni - ennyiért vagy kevesebbért. Ráadásul minden egyes nap be kell menniük a munkahelyükre. Nekem nem kell! Ez a passzív bevétel, ha nincs kedved dolgozni, akkor nem teszed. Nyilván nekem sokszor van kedvem, mert nem is tekintem ezt a fajta tevékenységet munkának, inkább egy jó szórakozás, amiből még pénzt is lehet keresni.

Arra gondoltam, hogy segítenék másoknak is, ha valami hasonlót akarnának megvalósítani, és nem szeretnének minden nap bemenni dolgozni és attól tartani, mikor rúgják ki őket.

Ha lesz igény egy ilyen képzésre, akkor elárulok egy-két gyakorlati tudnivalót benne. A képzést nem személyesen tartanám, hanem videókat készítenék főként képernyő videókat. Hiszen itt nem az a lényeg, hogy az Én arcomat nézzétek, hanem amit a gépen csinálok. Azt biztosam meg tudom neked is tanítani, hogyan érd el azt, amit Én már elértem.

Ha téged érdekelne egy ilyen tanfolyam, írd meg egy kommentben, vagy az oldal alján található e-mail címre. Ne feledd azt is beleírni, hogy szerinted, mi lenne egy reális ár egy ilyen tanfolyamért. Lehetne a címe, hogyan keresd meg az első 1000 dollárod a Google AdSense segítségével. Jöhet ötlet erre is, hogy mi legyen a neve a képzésnek.

Címkék: , , , , ,

2007-12-01

Adsway - Gyenge bevétel

Adsway vagy Adsense? Melyiket válasszam?Egy ismerősöm Berndt László hívta fel a figyelmemet az Adsway nevű Brit tartalomszolgáltatóra, ami valami hasonló dolgot szeretne megvalósítani, mint az Google AdSense. Nyilván mögöttük nincs egy tényleges keresőmotor, mint a Google, tehát az Adsway kizárólag mások weboldalain jeleníti meg a hirdetéseket.
Gondoltam, hogy kipróbálom mit tud a rendszer. Az eredmény elég siralmas!

Feltettem egy videókat megjelenítő oldalamra, amire könnyen tudok napi 1500 látogatót vonzani, ha ezt megteszem, akkor az AdSense bevétel 10-20 dollár közt szokott lenni belőle. Ez egy angol nyelvű oldal, de azt gondoltam ez nem lehet probléma, mert az Adsway egy Angol vagy nevezzük Brit székhelyű cég.

Mellékeltem a legjobb napról egy képernyőfelvételt, ők óránkénti statisztikát adnak, az admin felületük elég bóvli az AdSense-hez képest. Jött a szokásos látogatószám és a bevétel nem igazán akart jönni. November 27 - december 1. közt kerestem 29.01 HUF bevételt, nem dollár (az jó is lenne) hanem magyar forint.

Nem tudom mi az oka, hogy nem volt rendes angol nyelvű hirdetés, amit meg tudtak volna jeleníteni vagy ennyire rosszul fizet? Magyar oldalamon még nem próbáltam ki. Ha te ki akarod próbálni, nézd meg, veszíteni nem lehet vele, maximum nem keresel az Adsways-el annyit, mint a Google AdSense-el. Szívesen veszem a kommenteket saját tapasztalatokról. www.adsway.eu

Címkék: ,

2007-05-17

Google Blogger Optimalizálás

Épp nemrég kaptam egy kommentet a Blogger optimalizálással kapcsolatban, hogy írjak róla. Már több mint egy éve írtam róla, hogy van egy e-book Blogging to the Bank néven. Gondolom azt észrevetted te is, hogy az egy éves adatok eléggé elavulttá tudnak válni a keresőoptimalizálás és ezen belül is a blog marketing területén.

Én már egy ideje nem használok Blogger blogokat. Miért, mert ingyen van! Igen, azért mert ingyen van! Most hülyének nézel, mi?

Elmondom, mire gondolok. Semmi nincs ingyen, én már jól megfizettem az árát ezeknek az állítólagos ingyenes cuccoknak.

Ha csinálsz egy Blogger blogot, akkor az a Google tulajdona és nem a tiéd, az ő szerverükön fut és addig, amíg akarják, bármikor törölhetik a blogodat, nincs felette semmilyen kontrollod. Nekem már több jó bologomat is törölte a Google mindenféle figyelmeztetés nélkül. Rááldozok egy csomó időt és linkeket rakok fel, előretolom a keresőben, majd egy szép napon már nincs is blogom. Köszi, ebből az "ingyenből" nem kérek.

Egy jó tanács! Ha valamiből pénzt akarsz keresni, akkor azt az oldalt SOHA ne tedd fel egy ingyenes webtárhelyre vagy blog szolgáltatóhoz, SOHA!
Ez az, amiért nem írok a Blogger keresőoptimalizálásról, már nem csinálom, vannak még Blogger blogjaim, de már több újat nem csinálok így.

Tudod mit csinálj! Vegyél egy .info domain nevet a Godaddy-nél az első évre most csak 99 cent (180 Ft) és tedd fel egy tárhelyre. Vegyél egy tárhelyet a Host Gator webhosting cégnél havi 9,95 dolcsiért 1800 Ft és oda feltehetsz 999 domain nevet ennyi pénzért, ennél nem tudok jobbat ajánlani, én is ezt teszem. Ha nem tudsz ennyit befektetni, ami szerintem nevetségesen kevés pénz, akkor próbálkozz ingyen tárhelyekkel, ingyen blogokkal, de ne csodálkozz, amikor egy-két éves munkád egyik napról a másikra eltűnik.

Ami még rosszabb, hogy utána valaki beregisztrálja ugyan azt a nevet, ahogy velem is történt és ott van neki a kész oldal szépen keresőoptimalizálva, csak valami tartalmat kell rádobnia, és máris jönnek neki ingyen a látogatók és beilleszti az AdSense-t és máris keresi a pénzt, te meg csak lesel.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretem az ingyenes dolgokat, imádom! Ezért az új domainjeimen, amik a Host Gator-nál vannak hosztolva felteszem a WordPress INGYENES blog alkalmazást. És így ingyen van grafikám és a blogom is.

Viszont itt nagy különbség van, mert a WordPress az én saját domainemen van, és a fizettet webtárhelyemen fut, ezt a WordPress nem tudja törölni, szóval a kockázat 0.

Ezek a tanácsaim: Godaddy domainért, Host Gator webtárhelyért és WordPress a weboldal helyett.
Ha veszel egy domain-t vagy tárhelyet, iratkozz fel rólam, ezért megdobnak egy kis jutalékkal, neked meg nem kerül semmibe.

Címkék: , ,

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys