2008-04-22

Hobbimilliomos Ingyenes E-book Letöltés

Korábban már említettem neked, hogy gondolkozom egy AdSense tananyag összeállításán. Most jó hírrel tudok szolgálni neked, elkészült a Hobbimilliomos tananyag.

Az igazat megvallva, nem Én írtam, hanem egy barátom, akit Kovács Ádám néven mutatok be neked. Annyit kell róla tudnod, hogy Ő a legjobb első tanítványaim egyike, aki már több mint két éve aktívan foglalkozik a Google AdSense programmal és folyamatosan bevételekre tesz szert belőle. Készített egy tesztprojektet is egy teljesen új, az Internethez alig értő közös lányismerősünkkel és működik a dolog. Már Viki is pénzt keres az AdSense-ből.

A Hobbimilliomos arról szól, hogy miként lehet a semmiből csak ingyenes dolgokat felhasználva befektetés nélkül folyamatos Google Adsense bevételre szert tenni.

Ha többet szeretnél megtudni róla, elsőként tölts le egy teljesen ingyenes E-book-ot, ahol Ádám részletesen kifejti a Hobbimilliomos tanfolyamot.

A Hobbimilliomos tanfolyamban több mint 20 videóval mutatja be a lépések sorozatát, amelyeket begyakorolva akár 1 óra alatt is létre tudunk hozni egy olyan oldalt, ami utána havonta 1-2000 forintot hoz. Nekem vannak olyan oldalaim is, amelyek naponta hoznak ennyit! A tanfolyam még nem indult el! Még időben vagy!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget Ádám magyarul kifejezetten magyar példákkal mutatja be az AdSense pénzkeresés lehetőségét!

A letöltéshez iratkozz fel a hírlevelemre (az oldal tetején a jobb oldalon sárga mezőben), add meg a neved és az email címed. Ezek után kapni fogsz egy email-t, amelyben egy kattintással megerősíted a feliratkozásodat és utána máris megkapod a letöltőlinket a Hobbimilliomos E-book-hoz!

Címkék: , ,

2007-12-08

EBook Maestro PRO E- Book Szoftver

Ha felmerült benned a gondolat, hogy jó lenne saját készítésű E-bookot készíteni profi formátumban és nem PDF-ben akkor az EBook Maestro PRO a megfelelő szoftver elfogadható áron.

Legtöbbször az a probléma, ha megírod az e-bookot és PDF formátumban kínálod az, hogy kézről kézre terjed és nem veszik meg annyian, hanem odaadják másoknak ingyen. Az EBook Maestro PRO programmal ez a gond nincs többé az ára is nagyon kedvező mindössze 69,95 dollár.

Ez a profi változat, azzal tudod a legtöbb biztonsági megoldást beletenni. Ha csak ki akarod próbálni, akkor nézd meg, töltsd le és próbáld ki az ingyenes változatát.

EBook Maestro PRO

Címkék:

2007-10-10

12 Month Internet Millionaire

Egy megdöbbentő internetes lehetőségről szóló e-book és MP3 hanganyag angolul 12 Month Internet Millionaire október 15-ig csak 37 dollárért a tiéd lehet. Arról szól, hogyan keresett egy 28 éves srác 100 Millió dollárt az interneten 23 hónap alatt úgy, hogy egy 60 dollár értékű terméket elég sokszor eladott.

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys