2008-04-24

Webgalamb Hírlevél Program

Webgalamb hírlevél program rövid bemutatása

Ha angol nyelvű AdSense témájú oldalakat is olvasol, akkor biztos találkoztál ezzel a kifejezéssel, hogy ?Money is in the list? vagyis ?A pénz a listában van?. Mit is jelent ez? Ha van hírlevél listád és egy hírlevél program, ami kiküldi rá a leveleket és ez a lista bővül, akkor ezzel pénzt tudsz keresni. Itt NEM megvásárolt spam listára gondolok, hanem olyan emberekre, akik a saját oldaladon, oldalaidon iratkoztak fel a hírleveledre.

Ehhez kell egy hírlevél program, ezeknek két változata van az egyik aminek havi előfizetése van (kiküldött levelek darabszáma után fizetsz) vagy van egy hírlevél program, amit megvettél és a saját szerveredről küldi ki a hírleveleket.

Ha ezt az utóbbit választod, akkor tudok ajánlani egy magyar hírlevél programot, ami a Webgalamb! Én magam is használom és jó tapasztalataim vannak vele.

Ingyen kipróbálhatod a Webgalamb hírlevél programot 30 napig! Elküldik a programot és feltelepíted a szerveredre, máris mehet a feliratkozottak gyűjtése. Ha már van email listád, mert kézileg gyűjtöttél, akkor ezeket be tudod importálni a Webgalamb szoftverbe és nagyon megkönnyíti a későbbi munkát. Időzített hírlevél kiküldésre is alkalmas, vagy bizonyos időközönként beállított követőleveleket is ki tud küldeni.

Érdemes kipróbálni, 30 napig mindenképp ingyen van, és ha tetszik, akkor meg tudod venni 28.900 Ft + ÁFA-ért.

Ami még nagyon jó a Webgalamb hírlevél programban az, hogy egy domain-en telepíted, viszont akárhány csoportot létre tudsz hozni, tehát korlátlan számú más domain-eden lévő hírlevelek kiküldésére alkalmas. Ha van pár tucat különböző domained, - mint ahogy nekem van ? akkor ez az egy szoftver lekezeli mindet. Próbáld ki ingyen! Webgalamb Hírlevélküldő Szoftver

Címkék: ,

2008-04-22

Hobbimilliomos Ingyenes E-book Letöltés

Korábban már említettem neked, hogy gondolkozom egy AdSense tananyag összeállításán. Most jó hírrel tudok szolgálni neked, elkészült a Hobbimilliomos tananyag.

Az igazat megvallva, nem Én írtam, hanem egy barátom, akit Kovács Ádám néven mutatok be neked. Annyit kell róla tudnod, hogy Ő a legjobb első tanítványaim egyike, aki már több mint két éve aktívan foglalkozik a Google AdSense programmal és folyamatosan bevételekre tesz szert belőle. Készített egy tesztprojektet is egy teljesen új, az Internethez alig értő közös lányismerősünkkel és működik a dolog. Már Viki is pénzt keres az AdSense-ből.

A Hobbimilliomos arról szól, hogy miként lehet a semmiből csak ingyenes dolgokat felhasználva befektetés nélkül folyamatos Google Adsense bevételre szert tenni.

Ha többet szeretnél megtudni róla, elsőként tölts le egy teljesen ingyenes E-book-ot, ahol Ádám részletesen kifejti a Hobbimilliomos tanfolyamot.

A Hobbimilliomos tanfolyamban több mint 20 videóval mutatja be a lépések sorozatát, amelyeket begyakorolva akár 1 óra alatt is létre tudunk hozni egy olyan oldalt, ami utána havonta 1-2000 forintot hoz. Nekem vannak olyan oldalaim is, amelyek naponta hoznak ennyit! A tanfolyam még nem indult el! Még időben vagy!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget Ádám magyarul kifejezetten magyar példákkal mutatja be az AdSense pénzkeresés lehetőségét!

A letöltéshez iratkozz fel a hírlevelemre (az oldal tetején a jobb oldalon sárga mezőben), add meg a neved és az email címed. Ezek után kapni fogsz egy email-t, amelyben egy kattintással megerősíted a feliratkozásodat és utána máris megkapod a letöltőlinket a Hobbimilliomos E-book-hoz!

Címkék: , ,

2008-04-17

AdSense Secrets 4 - Joel Comm

Megjelent Joel Comm: AdSense Secrets 4. kiadása. Én már az előző kiadást is megvásároltam és nagyon sok jó és használható ötlet volt benne kezdve az Adsense hirdetési egységek elhelyezésétől a színeken a méreteken át a kattintások statisztikai megfigyeléséig.
Akkor az Adsense Secrets (AdSense Titkok) E-book 97 dollárba került, azt gondolom megérte. Most a 4. kiadás nem semmi mert mindössze a tizedébe kerül, csak 9.95 USA Dollár.
Ez mostanában 1600 forint, ha kicsit is komolyan gondolod a pénzkeresést az Adsense programmal, akkor ezt vedd meg. Nyilván csak akkor vedd meg, ha tudsz angolul, különben nem sokat érsz vele. Jó tanulást és alkalmazást, és persze Adsense bevételeket!

Kattints ide: Adsense Secrets 4

2008-04-04

Instant PopOver

Ha van hírlevél feliratkozás az oldaladon és szeretnéd, ha többen iratkoznának fel, vagyis nagyobb lenne a látogatóból feliratkozottak aránya, akkor az Instant Popover egy hasznos program lehet számodra. Mi több, szerintem nagyon jól is néz ki!

Ezzel úgynevezett pealing ads-eket is fel tudsz rakni az oldaladra, ami úgy néz ki mintha az egyik sarkából az oldalnak lefejtenének egy lapot és alatta ott van a feliratkozás lehetősége. Ráadásul az Instant Popover-rel készített popup-ok nincsenek legtöbb popup blokkoló által korlátozva. Itt csak az lehet az akadály, ha le van tiltva a java script a böngészőben, legtöbb felhasználó nem tiltja le, mert akkor sok más cucc se jön be.

Saját grafikákat is beilleszthetsz, tehát teljesen egyéni lehet a megjelenése. A program nyilván angol nyelvű érdemes megnézned az oldalon van egy videó, ahol be van mutatva a teljes működése (angolul). Az ára? Szerintem nagyon olcsó. Nézd meg itt: Instant PopOver

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys