2007-05-25

Linkmarketing - Text Link Ads

A Text Link Ads egy angol nyelvű link vásárlási és eladási portál, amivel akár pénzt is tudsz keresni, tudod kombinálni az AdSense-el.
Ha vannak angol nyelvű oldalaid és var rajtuk kellő látogatottság, akkor ha csatlakozol a Text Link Ads linkmarketing programhoz és beadod a weboldaladat, elhelyezel rajta egy a rendszer által generált kódot, akkor indulhat a pénzkeresés.
Minél nagyobb a forgalma az oldaladnak (Alexa kereső szerint) és minél magasabb a Page Rank-je annál drágábban tudsz felkínálni linkeket.

Itt nem lesz a csatlakozás után azonnal bevételed, hanem bekerülsz a linkmarketing adatbázisba és a vevők fognak megtalálni, a link (linkek) automatikusan ki fog kerülni az oldaladra, nem kell semmit csinálnod. Ha eladtál egy vagy több linket fogsz kapni egy e-mail értesítést, hogy X dollár/hóért eladtak linket az oldaladon.

Blogokra mint pl. az új Blogger felület vagy a Wordpress könnyen be tudod illeszteni a kódot. Számít az, hogy hány linket akarsz eladni a weboldaladon, hol helyezed el őket és csak a főoldalra vagy minden aloldalra kiteszed-e őket.
A program hátránya magyarok számára, hogy csak angol nyelven írt oldalakkal tudsz csatlakozni.
A fizetés havonta történik a szokásos csekken vagy a jó gyors Pay Pal-on keresztül. Én a Pay Pal-t használom, mert ott azonnal megkapom a pénzemet.
Nézd meg ha aktuális lehet számodra! Text Link Ads

Címkék:

2007-05-24

Internetes Pénzkeresés

Köszönöm annak, aki valamikor feliratkozott az én oldalamról az AdSense programra és elérte a 100 dollár bevételt 180 napon belül, valamint be is ütötte a Google által postázott PIN kódot.
Ha akarod, hogy személyesen segítsek neked 1-2 dologban, keress meg e-mailben.
Tegnap ugyanis Google jóváírt nekem 250 dollár jutalékot egy feliratkozott után, akit nem is ismerek.
Gratulálok! Ez is egy bizonyíték, hogy az Internetes pénzkeresés valóság!

Címkék:

2007-05-22

Jó Adsense Bevétel


Tegnap, egy már alig használt blogommal történt valami. Már viszonylag régóta működik még ingyenes Blogger blog és Page Rank 3. Europe Travel kifejezésre jelenleg az első az MSN-en a Travel Europe-ra a második. De az MSN-ben ez nem mindig jelent sokat. Hamar odakerülhetsz és hamar el is tűnhetsz.

Nem is ez a lényeg, alkalmanként van belőle némi pénz. Napi 1 dolcsi, ilyesmi. Tegnap más volt a helyzet elkezdtek jönni a látogatók, de nem az MSN-ből, vagy más keresőből, hanem valahonnan, nem tudom honnan és csak jöttek, főként amerikaiak. A Statcounter (látogatottság számláló) nem mutatta, honnan jönnek. 20 percenként újabb és újabb bevételek jöttek. Úgy nézett ki mintha egy E-mailből vagy egy dokumentumból jönnének, nem egy weboldalról.

A nap végére (nyugati parti időzóna) vagyis ma reggel 9-re egész szép pénz gyűlt össze belőle, hogy pontos legyek 75,03 USA Dollár. Ez azért nem rossz pénz egy nap alatt egy oldalból.
Az egyetlen gond az, hogy ma nem ismétlődött meg, mintha 9-kor elvágták volna, azóta a szokásos látogatottság van és kicsit jobb pénz, mint a szokásos.

Azt tudd, hogy nem küldtem ki pár 10 ezer spam e-mailt és nem küldtem ki semmilyen levelezőlistára sem, hogy látogassák és kattintsanak!

Ha van ötleted, hogy honnan jöttek, használd fel te is és persze írd meg egy kommentben, hogy másnak is lehessen egy jó Adsense bevétele.

Csak úgy mellékesen nem csak ez az egyetlen Google AdSense számlám van :-)

2007-05-17

Google Blogger Optimalizálás

Épp nemrég kaptam egy kommentet a Blogger optimalizálással kapcsolatban, hogy írjak róla. Már több mint egy éve írtam róla, hogy van egy e-book Blogging to the Bank néven. Gondolom azt észrevetted te is, hogy az egy éves adatok eléggé elavulttá tudnak válni a keresőoptimalizálás és ezen belül is a blog marketing területén.

Én már egy ideje nem használok Blogger blogokat. Miért, mert ingyen van! Igen, azért mert ingyen van! Most hülyének nézel, mi?

Elmondom, mire gondolok. Semmi nincs ingyen, én már jól megfizettem az árát ezeknek az állítólagos ingyenes cuccoknak.

Ha csinálsz egy Blogger blogot, akkor az a Google tulajdona és nem a tiéd, az ő szerverükön fut és addig, amíg akarják, bármikor törölhetik a blogodat, nincs felette semmilyen kontrollod. Nekem már több jó bologomat is törölte a Google mindenféle figyelmeztetés nélkül. Rááldozok egy csomó időt és linkeket rakok fel, előretolom a keresőben, majd egy szép napon már nincs is blogom. Köszi, ebből az "ingyenből" nem kérek.

Egy jó tanács! Ha valamiből pénzt akarsz keresni, akkor azt az oldalt SOHA ne tedd fel egy ingyenes webtárhelyre vagy blog szolgáltatóhoz, SOHA!
Ez az, amiért nem írok a Blogger keresőoptimalizálásról, már nem csinálom, vannak még Blogger blogjaim, de már több újat nem csinálok így.

Tudod mit csinálj! Vegyél egy .info domain nevet a Godaddy-nél az első évre most csak 99 cent (180 Ft) és tedd fel egy tárhelyre. Vegyél egy tárhelyet a Host Gator webhosting cégnél havi 9,95 dolcsiért 1800 Ft és oda feltehetsz 999 domain nevet ennyi pénzért, ennél nem tudok jobbat ajánlani, én is ezt teszem. Ha nem tudsz ennyit befektetni, ami szerintem nevetségesen kevés pénz, akkor próbálkozz ingyen tárhelyekkel, ingyen blogokkal, de ne csodálkozz, amikor egy-két éves munkád egyik napról a másikra eltűnik.

Ami még rosszabb, hogy utána valaki beregisztrálja ugyan azt a nevet, ahogy velem is történt és ott van neki a kész oldal szépen keresőoptimalizálva, csak valami tartalmat kell rádobnia, és máris jönnek neki ingyen a látogatók és beilleszti az AdSense-t és máris keresi a pénzt, te meg csak lesel.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretem az ingyenes dolgokat, imádom! Ezért az új domainjeimen, amik a Host Gator-nál vannak hosztolva felteszem a WordPress INGYENES blog alkalmazást. És így ingyen van grafikám és a blogom is.

Viszont itt nagy különbség van, mert a WordPress az én saját domainemen van, és a fizettet webtárhelyemen fut, ezt a WordPress nem tudja törölni, szóval a kockázat 0.

Ezek a tanácsaim: Godaddy domainért, Host Gator webtárhelyért és WordPress a weboldal helyett.
Ha veszel egy domain-t vagy tárhelyet, iratkozz fel rólam, ezért megdobnak egy kis jutalékkal, neked meg nem kerül semmibe.

Címkék: , ,

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys