2006-06-30

AdSense bevétel


AdSense csekk a Google-tól.

Gondoltam, hogy megmutatom annak, aki még csak mostanában vágott bele az AdSense hirdetések kihelyezésébe a weboldalán vagy weboldalain és még nem kapott csekket - pénzt a Google-tól, hogy mit fog kapni.
Az első és a többi csekk kb. 20 nap alatt ér ide miután elküldték. Ahhoz, hogy elküldjék el kell érned a 100 dolláros bevételt és előtte be kell pötyögnöd a Google-tól postán megkapott PIN kódot. Ők meg akarnak győződni róla, hogy létezel azon a címen, amit megadtál a jelentkezéskor. Amíg ezt a PIN-t nem írod be az AdSense oldalon a neved alatt nem küldik a csekket, ha elérted a 100 dollárt akkor sem.

A menete a dolognak: eléred a 100 dolcsit egy vagy több hónap alatt és utána következő hónap végén küldik a csekket, ami kb. 20 nap alatt van itt sima kézbesítéssel.

Utána kell, hogy legyen egy bankszámlád valamelyik bankban és beviszed oda a csekket és be fogják váltani, persze ne hidd, hogy azonnal 2-5 hét (banktól függ) míg beváltják és ráteszik a számládra.

Ha tisztán akarod csinálni - amit javaslok, hogy tegyél meg! Akkor jobb, ha egyéni vállalkozó vagy céges névre indítod már eleve a Google accountot (számládat) és akkor olyan csekket fogsz kapni és azt a céges bankszámládon váltod be és adózol utána.

Google AdSense bevétel

2006-06-07

Blog and Ping Tutorial e-book ingyenes letöltés

Kedves olvasóm!

Gondoltam egyet és adok neked valami hasznosat ráadásul ingyen, és tényleg ingyen!

Csak hogy tudd mit kapsz ingyen nézd meg ezt az oldalt: http://www.blogpingtutorial.biz és látni fogod, hogy vannak akik 97 dollárért árulják mindezt.

Megvettem a Blog and Ping Tutorial E-bookot ujraértékesítési joggal együtt és hasznosnak találtam.

Azoknak jó, akik blogoznak ráadásul a Google Blogger ingyenes blog szoftvert használják. Én használom, ami le van írva a Blog and Ping tutorial című 106 oldalas PDF e-bookban és működik.

Ha tudsz angolul olvasd el és próbáld ki, meg fogod látni, hogy neked is működik!

A blogot, gondolom tudod mi, egy online napló valamilyen témában.

A ping az egy kifejezés, ami arra utal, hogy a blogodon történő frissítésről (új megjelenés) értesítést küldesz a blog kereső oldalaknak, hogy új tartalom van fenn az oldaladon. Egyben értesíted azokat is, akik felíratkoztak az RSS vagy ATOM feed-edre. Ami ugye egy kiértesítés neked az adott blog frissítéséről. A tutorial pedig egy lépésről lépésre leírt oktatóanyagot jelent.

Ha még új vagy a témában remélem nem túl kínai amiket írtam.

Az e-book-ban benne van minden amit tudond kell egy vagy több ingyenes Blogger Blog megfelelő létrehozásához. Ugyanis vannak apróbb trükkök, amiket ha nem ismersz, akkor nem lesz meg a várt eredmény, ez mind benne van a PDF könyvben.

Letöltés: Blog and Ping Tutorial
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys