2009-05-30

Stompernet Újra!

Stompernet = Tudás = Ingyen Látogatók az oldalaodon = Bevétel

Ha a neten pénzt akarsz keresni, akkor tudnod kell a keresőoptimalizálásról egy csomó dolgot!

Látogatók = Pénz

Ha minél több látogatója van a honlapodnak, vagy honlapjaidnak, blogjaidnak, akkor ebből pénzt tudsz keresni AdSense hirdetésekkel vagy termékeladással. Én ezt teszem nap mint nap. De hogyan lesz sok látogatód ingyen?

Itt jön a képbe a keresőoptimalizálás. Ehhez itt egy nagy segítség, ha tudsz angolul! https://stompernet.infusionsoft.com/go/S2SL/SN200662

Mikor ez az anyag először kijött, tavaly Én megvettem és nagyon sok hasznos tanács és trükk van benne a SEO (keresőoptimalizálás) témában. Akkor még csak DVD-n volt elérhető és ki kellett fizetni a postaköltséget és várni rá kb. 1 hónapot, most nem kell. Le tudod tölteni az egész anyagot és csak 1 dolcsit kell érte fizetni.

Ha tudsz angolul, akkor ne sajnáld rá ezt az 1 dollárt, mert ez az anyag tényleg kincset ér! Nézd meg és kérd!

https://stompernet.infusionsoft.com/go/S2SL/SN200662/

Üdv,

Arpiboy

Címkék:

5 Comments:

Anonymous Szilárd said...

Szia!

Valami olyasmit olvastam a fizetési szabályzatban, hogy ha megvárárolom a terméküket, akkor 39.95 dollárt kell havonta kifizetnem. Vagy ez nem kötelező?

Segítségedet előre is köszönöm!

június 21, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Ez pontosabban azt jelenti, hogy a vásárláskor feliratkozol egy 39.95 dolláros havidíjú magazinra is. Ha ezt nem akarod rendszeresen kifizetni, akkor 30 napon belül bármikor le tudod mondani és nem fognak semmit felszámolni. Ha nem mondod le, akkor igen.

június 21, 2009  
Anonymous Szilárd said...

Szia!

Köszi a választ!

Bocsi, még egy kérdésem lenne:
Egyszerűen le lehet mondani ezt az előfizetést? Mert egyelőre nem vagyok valami jó angolos (most tanulom). :)

június 23, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Le lehet mondani, hogy pontosan hol nem tudom, én még tavaly ősszel vettem meg. Volt egy link, ahol bejelntkezve le lehetett mondani. Ha viszont nem vagy túl jó angolos, nem javaslon egyáltalán az anyag megvételét, mert tudni kell angolul hozzá, hogy megértse az ember!

június 23, 2009  
Anonymous Szilárd said...

Rendben, köszönöm a segítségedet! ^_^

június 23, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys