2009-03-20

Niche Blueprint

A Niche Blueprint képzés arról szól, hogyan tudsz felépíteni egy jövedelmező internetes üzletet anélkül, hogy a lenne egy nagy e-mail listád, értenél a Google AdWords hirdetések profi beállításához.
Ráadásul nem is kell egy csomó pénzt elköltened hirdetésekre vagy cikkek ezer számra való megírásával. Továbbá nem kell értened a honlapkészítéshez sem vagy a weboldal szövegének megírásához. A fentieket mind megtanulhatod,ha akarod, de nem fognak kelleni.
Egy viszont fontos, a tanfolyam nem ingyenes és angolul van, ha ez nem jelentene akadályt, akkor nézd meg itt!

3 Comments:

Blogger MarCzipán said...

Többed ízben olvasom nálatok, hogy angolul, angolul, angolul... Egyik kérdésem, hogy valaha lesznek-e ezek az anyagok magyarul is? A másik, hogy az eltérő nyelvek és ezáltal az eltérő kultúrák nem okoznak-e olykor értelmezési képzavarokat? (Lásd Wolf G. ilyen témájú bejegyzését).

Előre is köszi a reakciókat.

Hidegfem.eu

április 02, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Ezek az anyagok pontosan lefordítva biztosan nem lesznek magyarul. Túl nagy munka lenne, és el kéne intézni egy csomó jogdíj dolgot is, valamint a magyar piac túl kicsi ehhez, hogy ennyi munkát érdemes legyen belefektetni.

Szerintem jobban jársz, ha megtanulsz angolul, nem csak emiatt.
Vannak eltérések, ez nyilvánvaló, nem lehet mindent egy az egyben átültetni. De szerintem 90%-a itt is működik.

április 03, 2009  
Anonymous martinelli said...

Én is osztom a véleményt miszerint nagyon is kifizetődő megtanulni angolul, annak ellenére, hogy a túlnyomó többség nem tud. Elképzelem mennyi infó elől zárkoznak el azok, akik magyarul tudnak, angolul nemigen vagy csak keveset. Szerintem is érdemes megtanulni. Nekem szándékom tapasztalataimat megírni magyarul de ez akkor sem fog minden infót tartalmazni.
http://adsense-titkok.blogspot.com/

február 10, 2010  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys