2008-09-05

Stompernet Stomping the Search Engines 2

Stomping the Search Engines 2 és a Net Effect SEO tanfolyam

Ha még nem hallottál a Stompernet-ről épp itt az ideje. Már több éve foglalkoznak keresőmarketing és általában véve Internet marketing képzéssel ők az egyik legkomolyabb ilyen szervezet az USA-ban. Van olyan képzésük, aminek a havi előfizetése 800 USA dollár és a tagok sok-sok pénzt keresnek ezzel a tudással.

Most viszont van egy nagyon kedvező ajánlata a Stompernet csapatnak, ha tudsz angolul, akkor nem kéne, hogy kihagyd!
NE gondolkozz rajta sokat, mert nem garantált, hogy pár napnál tovább élhetsz vele. Mikor kiadták a havi 800 dolláros előfizetésüket 24 óra alatt elkelt az összes tagság és mintegy 23 millió dollárt kerestek vele. A lényeg, hogy nem csak lehúzták az embereket, hanem tényleg jó dolgokat adtak nekik ezért vannak még 4 év multán is a piacon.

Tehát most kaphatsz egy csomó értékes dolgot szinte ingyen. Azért szinte, mert csak a postaköltséget kell kifizetned, ami Magyarországra csak 30 dollár, épp most fizettem ki ezért tudom, hogy mennyi.
Nem akarom tovább ragozni a dolgot, ha tudsz angolul kattints ide: Stompernet és nézd meg a saját videójukat, hogy mit ajánlanak. A lényeg, hogy amit ott látsz az úgy is van!

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys