2008-08-09

Iwiw

Forgalomgenerálás az oldalaidra az iwiw.hu segítségével.


Az IWIW talán a leglátogatottabb magyar társasági honlap. Ha van egy termék vagy szolgáltatás, amit egy partnerprogramon keresztül akarsz értékesíteni fel tudod használni egy gyors hirdetésként az IWIW profilodat, ha van rajta elég sok ismerősöd. Ezekből az iwiw tagokból biztosan érdekelhet pár tucatot, de legalább pár embert az általad ajánlott szolgáltatás vagy termék. Írj nyugodtan egy kommentet, ha az IWIW-et már eredményesen használtad ilyen módon.

Címkék:

3 Comments:

Anonymous Dávid said...

embert lehet elérni az iwiw által, csak kérdés, hogy "van-e képem" az ismerőseim körében ügynökösködni. Egy idegen embernek nyugodt szívvel felajánlom, hogy vegye meg a termékem/affiliate-ként promótált terméket, mert maximum nem veszi meg, ám a barátaim szemében nem szívesen jelen meg az ember "porszívóügynökként". De lehet, ez csak az én véleményem.

október 02, 2008  
Blogger Daftman said...

Ha nem konkrétan egy terméket akarsz eladni, csak weboldalaid linkjeit rakod az üzenőfalra, melyeken az adsense és egyéb hirdetések mellett értékes tartalmat találnak ismerőseid, akkor szerintem nem fognak porszívóügynöknek nézni. Ebben az esetben csak egy számodra érdekes oldalt osztasz meg ismerőseiddel, és jó esetben kattintanak adsense-re, vagy épp felfigyelnek egy affiliate programra.

november 14, 2008  
Blogger MarCzipán said...

Én a hidegfem.eu -t promóztam az iwiwen. Nem volt akaratos a dolog, külön accountot kapott. És ismerősnek jelöltük a tulaj, és a saját ismerőseim zömét. Néha egy-egy körüzi, klubbok, hirdetés, de nem soxor, és nem nyomulva.

Több vevőnk jött az iwiwről, mint gondoltam. :)

április 22, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys