2008-04-24

Webgalamb Hírlevél Program

Webgalamb hírlevél program rövid bemutatása

Ha angol nyelvű AdSense témájú oldalakat is olvasol, akkor biztos találkoztál ezzel a kifejezéssel, hogy ?Money is in the list? vagyis ?A pénz a listában van?. Mit is jelent ez? Ha van hírlevél listád és egy hírlevél program, ami kiküldi rá a leveleket és ez a lista bővül, akkor ezzel pénzt tudsz keresni. Itt NEM megvásárolt spam listára gondolok, hanem olyan emberekre, akik a saját oldaladon, oldalaidon iratkoztak fel a hírleveledre.

Ehhez kell egy hírlevél program, ezeknek két változata van az egyik aminek havi előfizetése van (kiküldött levelek darabszáma után fizetsz) vagy van egy hírlevél program, amit megvettél és a saját szerveredről küldi ki a hírleveleket.

Ha ezt az utóbbit választod, akkor tudok ajánlani egy magyar hírlevél programot, ami a Webgalamb! Én magam is használom és jó tapasztalataim vannak vele.

Ingyen kipróbálhatod a Webgalamb hírlevél programot 30 napig! Elküldik a programot és feltelepíted a szerveredre, máris mehet a feliratkozottak gyűjtése. Ha már van email listád, mert kézileg gyűjtöttél, akkor ezeket be tudod importálni a Webgalamb szoftverbe és nagyon megkönnyíti a későbbi munkát. Időzített hírlevél kiküldésre is alkalmas, vagy bizonyos időközönként beállított követőleveleket is ki tud küldeni.

Érdemes kipróbálni, 30 napig mindenképp ingyen van, és ha tetszik, akkor meg tudod venni 28.900 Ft + ÁFA-ért.

Ami még nagyon jó a Webgalamb hírlevél programban az, hogy egy domain-en telepíted, viszont akárhány csoportot létre tudsz hozni, tehát korlátlan számú más domain-eden lévő hírlevelek kiküldésére alkalmas. Ha van pár tucat különböző domained, - mint ahogy nekem van ? akkor ez az egy szoftver lekezeli mindet. Próbáld ki ingyen! Webgalamb Hírlevélküldő Szoftver

Címkék: ,

3 Comments:

Blogger Huszár József said...

Jó kis program és 1 hónapig ingyen lehet tesztelni. Viszont kicsit drága.

július 31, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Gondolom nem néztél körül a piacon, ha azt mondod, hogy drága a program, nem találtam ennél olcsóbb megoldást, ami jó is.
Tudod mi a drága! Ha vi előfizetésért 2-3 vagy akár 7-10 forintért kiküldeni az emailek darabját, az drága, ez a program baromi olcsó.
Ezzel annyi levelet küldesz és annyi listára és annyi domainre amennyire csak akarsz.
Ha neked ez drága, akkor nem gondolom, hogy túlságosan komolyan gondolod a netes pénzkeresést, bocsi!

augusztus 06, 2008  
Anonymous Névtelen said...

A webgalamb egy trágya...én kidobtam mert még elajándékozni sem lehet, és mivel nincs forráskódja még csak ki sem tudtam javítani a hibáit.

október 22, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys