2008-04-17

AdSense Secrets 4 - Joel Comm

Megjelent Joel Comm: AdSense Secrets 4. kiadása. Én már az előző kiadást is megvásároltam és nagyon sok jó és használható ötlet volt benne kezdve az Adsense hirdetési egységek elhelyezésétől a színeken a méreteken át a kattintások statisztikai megfigyeléséig.
Akkor az Adsense Secrets (AdSense Titkok) E-book 97 dollárba került, azt gondolom megérte. Most a 4. kiadás nem semmi mert mindössze a tizedébe kerül, csak 9.95 USA Dollár.
Ez mostanában 1600 forint, ha kicsit is komolyan gondolod a pénzkeresést az Adsense programmal, akkor ezt vedd meg. Nyilván csak akkor vedd meg, ha tudsz angolul, különben nem sokat érsz vele. Jó tanulást és alkalmazást, és persze Adsense bevételeket!

Kattints ide: Adsense Secrets 4

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Egyre erősebb ellenérzéseim vannak az Adsense-vel kapcsolatban - magam is, számos ismerősöm is blogol - összegyűjtöttem az adatokat - tudom, hogy 12 fő nem reprezentativ mintavétel - de: az átlagos kattintási arány 0,3 % alatti. Teljesen témától független hirdetések kerülnek ki az oldalra.
Ezt csak azért irom le, nehogy valaki azt higgye, hogy akár egy ezrest is össze bir keresni ezzel -200 dollár alatt nem is fizet a Google. Az a 200 dollár pár év alatt hipp-hopp összejön.

De ha vannak ellenpéldáid megirhatod. Kizárólag konkrétumoknak hiszek, az adsense-s porhintéssel tele van az internet.

április 20, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Erre csak azt tudom mondani, hogy mindent lehet jól és rosszul csinálni!
Azt vettem észre az elmúlt több mint 2 év alatt (mióta Adsense-ből pénzt is keresek), hogy szinte végtelen módja van annak, hogy a dolgokat rosszul lehet csinálni, és csak néhány módja van annak, ahogy jól lehet csinálni.

Minden bizonnyal ha neked és a 12 ismerősödnek ilyen rosszul megy, akkor valamit nagyon rosszul csináltok. Pont ezért kéne egy kicsit tanulni és mondjuk 10 dolcsit beinvesztálni az AdSense Secrets e-bookba, ha tudsz angulul. Én már 1000 dollár felett fizettem ki tananyagokért, programokért, hogy többet tudjak és jobban csináljam. Sajna ha nem tanul az ember, akkor nem is várhatja el, hogy jól menjenek a dolgai.

Csak a kedvedért ránéztem az elmúlt havi AdSense kimutatásomra és volt 76 543 oldalmegjelenésem, ebből összejött 9 138 kattintás, mintegy 11,94% volt a CTR és még 889,69 US$-t is kiadott nekem, amit hamarosan átutalással meg is kapok a bankszámlámra.

Szóval nekem a 200 dolcsi elég hamar összejön, nem évek, hanem napok alatt, nem panaszkodom és ha nem lennék eredményes, akkor nem is írogatnék blogot az AdSense pénzkeresésről.

Csak azt tudom mondani, az AdSense lehet biznisz vagy szórakozás, ha szórakozásnak tekinted, akkor annyi pénzt is keresel vele, ha biznisznek, akkor pedig be kell valamit fektetni, mint minden más üzleti vállalkozásba. Itt az a nyerő, hogy nem kell sokat.

április 20, 2008  
Anonymous Huszár József said...

Ha valakinek elég látogatott oldala van és a hirdetések is relevánsak a tartalomra nézve, akkor valóban hamar összegyűlhet a 200 dollár. Viszont alacsony látogatottság mellett és olyan hirdetéseket megjelenítve, amik nem kapcsolódnak a honlap tartalmához, nos ez esetben nagyon nehéz, szinte lehetetlen a 200 dolláros határ.

július 31, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys