2008-03-31

Affiliate Program Szoftver - Post Affiliate Pro

Amennyiben van egy terméked vagy szolgáltatásod, amit el szeretnél adna, akkor egy nagyon hasznos dolog, ha megengeded másoknak is, hogy eladják. Ezt úgy nevezik, hogy partnerprogram vagy angolul affiliate program. Ez azt jelenti, hogy mások ajánlják a termékedet és, ha ebből az ajánlásból neked eladásod származik, akkor ezért kifizetsz egy bizonyos százalékot a bevételből az ajánlónak.
Ha ezt a nyilvántartást, hogy ki mit ajánlott kézzel akarod vezetni, akkor hamar nagy nehézségekbe fogsz ütközni, rengeteg munka van vele. Erre kitaláltak affiliate manager szoftvereket. Ami kezeli neked a feliratkozókat, ők be tudnak lépni és megnézhetik, hogy mennyi pénzt kerestek, hány ember iratkozott fel alattuk és még sok minden mást. Elég sok ilyen affiliate program szoftvert lehet a piacon kapni, vannak amelyeknek havi díjuk van és van amelyeknek nincs, hanem egy alkalommal megveszed és a te szervereden fut a program. Én jobban szeretem, ha az Én szerveremen vannak az Én adataim, de a másik mód is megfelelően működik.

Ajánlok egy programot, ami elég olcsó és még magyar nyelven is elérhető a program neve: Post Affiliate Pro. Most mindössze 100 dollárért hozzá lehet jutni, egyébként 150 dolcsi, ami ugyancsak nem sok. Itt tudhatsz meg többet róla: Partnerprogram szoftver

Ha meg akarod nézni élőben, hogyan működik, akkor ajánlok egy korábban már általam ismertetett magyar partnerprogramot, mert Ők is ezt a szoftvert használják.
Amennyiben partnerként INGYENESEN (minden kötelezettség nélkül) beregisztrálsz, akkor rögtön láthatod a programot működés közben és könnyen el tudod dönteni, hogy megfelelő-e a céljaidhoz vagy sem. Csak kattints ide: partnerprogram

Címkék:

8 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Szia. A Google új szabályzatáról mikor olvashatunk nálad ? Engem főleg az adatvédelmi nyilatkozta érdekel a blogoknál.

március 31, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Nem teljesen értem mire vagy kíváncsi?
Ha valamit nem értesz az adatvédelmi nyilatkoztban akkor a Google-t kéne kérdezni ők szívesen válaszolnak, ha nem is gyorsan, de megteszik.

március 31, 2008  
Anonymous Névtelen said...

Nemrég a Google változtatott az szabályzatban. Ott pedig kitünik, hogy minden Adsense-t használó honlaptulajdonos köteles Adatvédelmi nyilatkozatot létrehozni. Néztem nálad, de nem láttam ilyent, pedig azt írják, hogy minden oldalon ahol adsense*t használ az illető kötelező kirakni egy ilyent. Arra lennék kiváncsi, hogy hogy kell ezt megírni és ha blogon használom az adsenset akkor is kell, vagy elég a blogszolgáltató adatvédelmi nyilatkozatát belinkelni.

április 01, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Légyszi írd meg azt a linket, ahol ezt láttad leírva, átfutom és írok róla, ha kell.

Árpiboy

április 01, 2008  
Anonymous Névtelen said...

Van egy magyar és egy angol cikk is erről: http://www.jensense.com/2008/02/26/tracked-with-web-beacons-by-adsense/

http://keresomarketing.blogter.hu/?post_id=249323

április 01, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Itt találtam egyet: http://www.jensense.com/2008/03/05/adsense-friendly-privacy-policy-sample-for-adsense-publishers-to-use/

Mindössze le kell fordítani és már használhatod is az oldalaidon.

április 01, 2008  
Anonymous Huszár József said...

A shop-script is tud affiliate programot és még webáruházat is lehet vele üzemeltetni.

július 31, 2008  
Anonymous Kiss Gábor said...

Szia!

Olvastam nálad az affiliate pro3-ról, a linken keresztül meg is találtam a vásárlási lehetőséget, és meg is vettem. de most nagy gondban vagyok.
Az ég adta világon nem értek semmit. Hogy fog ez egybedolgozni a webáruházammal. hova kell egyáltalán feltölteni. Lehet külön tárhelyre is ?
Ezen semmi sincs magyarul.

Lassan lejár a 30nap. azon gondolkozom, visszakérem az árát.

Te tudnál nekem segíteni ?
bonovit@freemail.hu

december 03, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys