2007-12-01

Adsway - Gyenge bevétel

Adsway vagy Adsense? Melyiket válasszam?Egy ismerősöm Berndt László hívta fel a figyelmemet az Adsway nevű Brit tartalomszolgáltatóra, ami valami hasonló dolgot szeretne megvalósítani, mint az Google AdSense. Nyilván mögöttük nincs egy tényleges keresőmotor, mint a Google, tehát az Adsway kizárólag mások weboldalain jeleníti meg a hirdetéseket.
Gondoltam, hogy kipróbálom mit tud a rendszer. Az eredmény elég siralmas!

Feltettem egy videókat megjelenítő oldalamra, amire könnyen tudok napi 1500 látogatót vonzani, ha ezt megteszem, akkor az AdSense bevétel 10-20 dollár közt szokott lenni belőle. Ez egy angol nyelvű oldal, de azt gondoltam ez nem lehet probléma, mert az Adsway egy Angol vagy nevezzük Brit székhelyű cég.

Mellékeltem a legjobb napról egy képernyőfelvételt, ők óránkénti statisztikát adnak, az admin felületük elég bóvli az AdSense-hez képest. Jött a szokásos látogatószám és a bevétel nem igazán akart jönni. November 27 - december 1. közt kerestem 29.01 HUF bevételt, nem dollár (az jó is lenne) hanem magyar forint.

Nem tudom mi az oka, hogy nem volt rendes angol nyelvű hirdetés, amit meg tudtak volna jeleníteni vagy ennyire rosszul fizet? Magyar oldalamon még nem próbáltam ki. Ha te ki akarod próbálni, nézd meg, veszíteni nem lehet vele, maximum nem keresel az Adsways-el annyit, mint a Google AdSense-el. Szívesen veszem a kommenteket saját tapasztalatokról. www.adsway.eu

Címkék: ,

2 Comments:

Blogger Lucius said...

Nem válaszolnak a leveleimre.
Szerintem nem akarják kifizetni a pénzt.
Szóval ne dőljetek be ennek.
Egyetlen levélre sem válaszolt senki.

február 17, 2008  
Anonymous Névtelen said...

Nekem megjelennek a hirdetései, viszont nem jelenik meg az oldalam az adminfelületen, pedig az ellenőrzés rendben lezajlik, és közli, hogy az oldalt hozzáadták a tarlalomszolgáltatókhoz.
Kérdéseimre szintén nem válaszolnak, nekem is az a véleményem, hogy simlis bagázs, el kell felejteni őket!

augusztus 13, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys