2007-06-10

Passzív Jövedelem

Igazából csak mostanában kezdtem elgondolkozni azon, hogy a Google AdSense az egyik legjobb passzív jövedelem lehetőség egy olyan ember számára, akinek nincs kezdőtőkéje egy vállalkozás elindításához, tőzsdézéshez vagy ingatlanbefektetéshez.

Mi az, hogy passzív jövedelem? A Passzív jövedelem egy olyan bevétel, amiért nem úgy dolgozol meg nap mint nap, mint a munkahelyeden. Vagyis ha nem dolgozol vele aktívan, akkor is minden nap lehet belőle bevételed.

Jelenleg nem tudok az MLM hálózatokon kívül (melyeket Én nagyon nem szeretek) hasonló passzív jövedelem lehetőséget, amit szinte 0 forint befektetéssel el lehet indítani, akár másodállásban is. Szerintem érdemes megtanulni, hogy az Interneten hogyan tudsz pénzt keresni, ez a jövő lehetősége. Nemrég az egyik barátom olvasott valahol egy tanulmányt, miszerint Magyarországon a lakosság 60% még nem használta az Internetet.
Gondolj bele, micsoda potenciál van ebben a területben, ha most, időben felfuttatsz oldalakt és ennek a 60%-nak csak a fele bekapcsolódik, az már plusz 3 millió felhasználó. El tudod képzelni, mit jelenthet ez a jövőbeni bevételeid szempontjából.
Én igen, ezért igyekszem belehúzni az újabb és újabb oldalak elindításába.
Kívánom, hogy legyen egyre több és több passzív jövedelem forrásod, és ne kelljen robotolnod a munkahelyeden, még akkor se, ha most jól keresel.
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys