2007-05-25

Linkmarketing - Text Link Ads

A Text Link Ads egy angol nyelvű link vásárlási és eladási portál, amivel akár pénzt is tudsz keresni, tudod kombinálni az AdSense-el.
Ha vannak angol nyelvű oldalaid és var rajtuk kellő látogatottság, akkor ha csatlakozol a Text Link Ads linkmarketing programhoz és beadod a weboldaladat, elhelyezel rajta egy a rendszer által generált kódot, akkor indulhat a pénzkeresés.
Minél nagyobb a forgalma az oldaladnak (Alexa kereső szerint) és minél magasabb a Page Rank-je annál drágábban tudsz felkínálni linkeket.

Itt nem lesz a csatlakozás után azonnal bevételed, hanem bekerülsz a linkmarketing adatbázisba és a vevők fognak megtalálni, a link (linkek) automatikusan ki fog kerülni az oldaladra, nem kell semmit csinálnod. Ha eladtál egy vagy több linket fogsz kapni egy e-mail értesítést, hogy X dollár/hóért eladtak linket az oldaladon.

Blogokra mint pl. az új Blogger felület vagy a Wordpress könnyen be tudod illeszteni a kódot. Számít az, hogy hány linket akarsz eladni a weboldaladon, hol helyezed el őket és csak a főoldalra vagy minden aloldalra kiteszed-e őket.
A program hátránya magyarok számára, hogy csak angol nyelven írt oldalakkal tudsz csatlakozni.
A fizetés havonta történik a szokásos csekken vagy a jó gyors Pay Pal-on keresztül. Én a Pay Pal-t használom, mert ott azonnal megkapom a pénzemet.
Nézd meg ha aktuális lehet számodra! Text Link Ads

Címkék:

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Az Adsense-el egy oldlalra ugye nem teheted, a goog szabályzata szerint.
Tehát úgy kombinálhatod a kettőt, hogy külön oldalakra rakod őket.

május 25, 2007  
Blogger Jun said...

Hi,

nem csak angol nyelvű oldalakkal lehet csatlakozni, ismerek jópár magyar oldalt, amelyiken szintén jelennek meg linkhirdetések.

október 09, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Az Igen, talan igy

január 23, 2010  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys