2007-05-22

Jó Adsense Bevétel


Tegnap, egy már alig használt blogommal történt valami. Már viszonylag régóta működik még ingyenes Blogger blog és Page Rank 3. Europe Travel kifejezésre jelenleg az első az MSN-en a Travel Europe-ra a második. De az MSN-ben ez nem mindig jelent sokat. Hamar odakerülhetsz és hamar el is tűnhetsz.

Nem is ez a lényeg, alkalmanként van belőle némi pénz. Napi 1 dolcsi, ilyesmi. Tegnap más volt a helyzet elkezdtek jönni a látogatók, de nem az MSN-ből, vagy más keresőből, hanem valahonnan, nem tudom honnan és csak jöttek, főként amerikaiak. A Statcounter (látogatottság számláló) nem mutatta, honnan jönnek. 20 percenként újabb és újabb bevételek jöttek. Úgy nézett ki mintha egy E-mailből vagy egy dokumentumból jönnének, nem egy weboldalról.

A nap végére (nyugati parti időzóna) vagyis ma reggel 9-re egész szép pénz gyűlt össze belőle, hogy pontos legyek 75,03 USA Dollár. Ez azért nem rossz pénz egy nap alatt egy oldalból.
Az egyetlen gond az, hogy ma nem ismétlődött meg, mintha 9-kor elvágták volna, azóta a szokásos látogatottság van és kicsit jobb pénz, mint a szokásos.

Azt tudd, hogy nem küldtem ki pár 10 ezer spam e-mailt és nem küldtem ki semmilyen levelezőlistára sem, hogy látogassák és kattintsanak!

Ha van ötleted, hogy honnan jöttek, használd fel te is és persze írd meg egy kommentben, hogy másnak is lehessen egy jó Adsense bevétele.

Csak úgy mellékesen nem csak ez az egyetlen Google AdSense számlám van :-)

23 Comments:

Anonymous Azazello said...

Szép eredmény, sztem vki megtalálta az oldalad, hasznosnak találta, berakott egy népszerű fórumra és mindenkl végigment rajta. Vagy vmi ilyesmit tudok elképzelni.
Hogy tudtál több accountot regelni? Ugyanazzal a névvel/cimmel csak más user name? Nem köt bele a Google? mi a trükk?

keep up the good work;)

május 23, 2007  
Blogger Arpiboy said...

Köszi!
Ez nem lehetett, mert akkor a számláló mutatta volna a forumról a jövő forgalmat, mert az egy weboldal.

Újabb Google AdSense accountot nyitni több néven lehet megtenni, különböző címekkel.

május 23, 2007  
Anonymous Zsolo said...

Halihó!

Ez az AdSense lehetőség érdekel engem is. Az ilyen hirdetésekből származó bevétel dollárban keletkezik ugye. A kérdésem az lenne, hogy ez simán átvihető meglévő forint számlára, vagy kell nyitni egy devizaszámlát, hogy hozzájussak a bevételhez.

Köszi! Tetszik az oldal, hasznos információkat találtam itt.

június 11, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Zsolo ez olyan hülye kérdés volt!
Szerinted az OTP, cib stb. nem dolgozik dollárral, euróval soha?? Csak a jó magyar őshonos forintot ismeri. XD
Ráadásúl nemtudod mi az a deviza számla/forintszámla, mert hiába van forint számlád az csak azt jelenti hogy a forint az alap pénznem amiben tárolják az értéket, attól még ha behelyezel dollárt vagy ráutalnak a számládra más pénznemmel , attól még a bank beváltja neked forintra!! Hihi, tipikus magyar tájékozatlan. ok nyiss egy swájci "deviza szálát" és vonass le a váltásért még plussz díjakat!! XD Bocs, szóval jó a mostani számlád amúgyis, meg sajna a google csak csekket küld ,nem utal.

június 24, 2008  
Blogger 555 said...

Hello! Az volna a kérdésem hogy h a ... szerzel be napi annyi dolcsit. Az nagyon durva az én kis 5 dolcsimhoz képest ami van, lassan már 1 fél éve hogy csinálom és ennyi ..

január 27, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Mit mondjak erre? Egy év után nagyon karcsú eredmény a napi 5 dolcsi, nem is érdemes komolyan csinálni szerintem. Bár azt nem tudom, hogy mennyire csinálod komolyan. Nem tudom hány oldalad van, nem tudom milyen témában vannak oldalaid és nem tudom mennyi a napi látogatószámod. Tehát sok mindent nem tudok, így konkrétat sem tudok mondani. Egy biztos, ha nincs napi több ezer látogató az oldalaidon, ne is számíts nagy bevételre. Érteni kell az optimalizáláshoz, hogy jelentős látogatottságra tehess szert ingyen és ezáltal jobb bevételekre is. Röviden ennyi jutott eszembe.
ui. ja és tanulni kell rendesen ezt a témát, főleg angolul!

január 27, 2009  
Blogger 555 said...

Először is köszönöm hogy írtál! Már csak tőled tudnék tanulni vmi hasznosat. Komolyabban érdekel a szakma, sok időt és energiát fordítok rá! Csak ahogy írtam, sajnos eredmény nincs. Hirdetem a linkjeimet ahol csak tudom.Jelenleg 5 oldalam van, az 1ik amit példának felhozok www.carresources.extra.hu --> sztem 1 jó összerakott oldal, 100% ban releváns a dolgokra, és sok link van benne. Hidd el sokat küszködök hogy látogatók legyenek, van 1 pókeres, ott a napi 10-30 látogató/nap a max.
www.poker-555.blogspot.com Ez a legrégebbi. 1ébként az összes oldalam linkje itt megvan. De nem is rabolom az idődet. Bízok benne hogy hasznos tanácsokkal tudnál ellátni. Köszi előre is!

január 27, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Hááát! Mit is mondjak? Ezek az oldalak, amiket megadtál nagyon gyenge dolgok, kész csoda, hogy ennyit keresel belőlük. Ilyen erős területtel, mint a car insurance szerintem semmi értelme foglalkozni. Én nem tenném.
Csak saját domain, ha sok melót teszel bele, semmi free tárhely, ahol bármikor törölhetnek, aztán annyi is a melónak. Velem a Bloggeren kezdetben többször is megtették.
Menj rá magyar témákra rendes oldalakkal, sok sok jó tartalommal, ami nem csak valami másolt cucc, hanem jól megírt dolog. Ennyi ötletem van, ezekről egyébként korábban már írtam bejegyzésekben. Ha akarod nézd át újra a blogot. Üdv,
Árpi

január 28, 2009  
Blogger 555 said...

Szia! Köszi a véleményed. Még 1 megjegyzést azért leírnék. Kezdem kapisgálni hogy hol rontottam el. Sokat nézegettem a blogjaidat. Összehasonlítottam a pókeres oldalammal. Sztem ennél az oldalamnál van tartalom, csak annyi hogy "erős" ez a terület, ahogy írtad, és ezért kullog a keresők végében. Tehát kellene 1 saját egyedi tartalommal rendelkező oldal. Én aszerint csináltam az oldalaimat, miszerint minél több link van, annál nagyobb lehet a pagerank.. De akkor ez nem feltétlenül igaz.. Köszi a véleményeket, sokat segítettél vele!

január 28, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Semmi gond a kezdetekben és is beleestem ebbe a csapdába! Azt hittem, hogy a jó drága kulcsszavakra kell rámenni, mint a tieid vagy a lézeres szőrtelenítés, stb. Nem ez a helyzet az Én tapasztalataim alapján. Csinálj a látogató számára hasznos oldalt sok tartalommal. Sokkal jobb egy oldal saját domainen amint van több száz vagy netán ezer oldalnyi értékes tartalom, mint 50 vacak oldal az Extra.hu ingyenes tárhelyen.

A Google sokkal nagyobb fontosságúnak tekint egy nagyobb oldalt, mint egy kicsit, ráadásul ingyen tárhelyen. Ha akrsz egy domain-t és egy 400 megás jó tárhelyet hozzá menj a www.unas.hu hoz. Itt 6.000 + ÁFA-ért ezt megkapod és csatolhatsz hozzá plusz domaineket is, Én is ezt használom többek közt. Gondolkozz nagyban! :-)

január 28, 2009  
Blogger 555 said...

:D Oké, gondolkodok nagyban, és az, h a blogspottal annyit összeszedsz, pedig hát ingyenes tárhely..? (az a sok link is sokat segíthet biztos..) Tehát elég volna a blogspottal is, ahogy te csináltad(eltekintve hogy bármikor törölhetnek)szerény megítélésem szerint.. köszi

január 28, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Figyelj! Csak 2 dolgot hagysz figyelmen kívül az egyik, hogy ez több mint másfél éve volt, nézd meg a bejegyzés dátumát!
A másik az, hogy magam sem tudom, hogy ment oda annyi ember, de csak 1 napig mentek oda annyian, aztán vége is volt a nagy kaszálásnak. Épp ezért írtam a posztot már először is.
Arra a blogra biztos nem írtam semmit egy éve, vagy régebben. És nem is nyitottam azóta blogspot blogot, de semmilyen ingyenes cuccot sem. Tehát ennyi! A döntést rád bízom! Amit még jó ha tudsz, hogy mostanában csak hobbiként vannak AdSense oldalaim. Másban nyomulok nézd meg ezt az oldalamat: Honlapkészítés

január 28, 2009  
Anonymous Szilárd said...

Szia!

Azt szeretném kérdezni a több accounttal kapcsolatban, hogy nem veszi észre a Google (vagyis nem baj), ha egy gépről több accal is bejelentkezel? Vagy minden accal más-más gépen keresztül jelentkezel be?

Mivel én is szeretnék több accot.

Válaszodat előre is köszönöm!

További szép napot! ^_^

április 29, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Tapasztalataim alapján nem lényeg, hogy hány accountra hányszor és milyen gépről jelentkezel be. Én ugyan arról a gépről szoktam egymás után, olykor egyszerre is, csak két különböző böngészőben.

április 29, 2009  
Anonymous Szilárd said...

Ok!
Köszönöm a gyors választ, ez az információ sokat segített!
Kössz mégegyszer! ^_^

április 29, 2009  
Anonymous tunet said...

Miért jó, ha több accounttal rendelkezel? Az új accountodhoz új weboldalak kellenek, amikre rápakolod a hirdetéseket, akkor miért nem jó egy accounttal?
Vagy azért, mert magadat hozod be, mint partnert?

június 22, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Már nem lényeges a több account! 2 éve ez még jó buli volt.

június 22, 2009  
Anonymous Névtelen said...

sziasztok!

programozni tudok, de webprogramozni nem, frontpage-et használok és kereteket, ami iszonyú elavult, seo-hoz nem igazán értek, viszont van fantáziám és rengeteg ötletem. Elkezdtem tanulni a php-t és a mysql-t, ebből majd lehet kezdeni valamit, alapnak jó lesz. Aztán meg marketinges suliba járok úgy is, seo-ról meg nagyon sokat olvasok. Szóval én legalább már elindultam azon a bizonyos úton :-) Mint írtam, jelenleg még nagyon béna vagyok, úgyhogy légyszi ne szóljátok le az oldalam. Aki kíváncsi itt megnézheti: subdiaz.fw.hu Ez egy afféle mindenes szórakoztató oldal. Remélem tetszik. Amúgy, nekem most csak AdSense hirdetéseim vannak, kábé fél év alatt kerestem 10 dollárt összesen. Ez azért elég gáz. Viszont egyre többen látogatják, és nagyon sok helyen reklámozom az oldalt, meg folyamatosan teszek ki új cuccokat.

Ha valakinek van ötlete, vagy az AdSense-en kívül tud más hasonlóan precíz és korrekt céget, akkor azt megköszönném :)

Üdv:
Fogarasi Gergő

augusztus 25, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Szia,

Köszi, hogy megosztottad az oldaladat. Nem csodálom, hogy nem igazán keresel vele pénzt. Mit tennék én: első lépésben hanyagolnám a freeweb-et és vennék egy rendes domaint tárhellyel, ehhez az unas.hu-t ajánlom. Továbbá az oldal design nagyon gyenge, ebben kéne segítséget kérni egy designertől. Kereteket el kell felejteni, nem SEO barátok. PHP MySQL-ből sokmindent ki lehet hozni, mi is használjuk a saját rendszerünknél. A recepteknél én biztosan minden egyes receptet külön oldalra tennék nem egybe többet. Inkább fókuszálnék 1-1 témára és abban lenne jó az oldalam, nem akarnék mindenre rámenni. Itt egy saját oldalam példája erre: www.gorogorszag.info még jó helyen is van a Google-ban, peresze nem véletlenül. Ezek a gyors meglátásaim.

augusztus 25, 2009  
Anonymous Névtelen said...

Szia,

köszönöm a válaszod, és a tanácsokat. Igyekezni fogok! : ) Megnéztem az oldalad és tényleg iszonyú jó! Mármint, a domain név tökéletes, .info-s domaint állítólag évi 1-2 dolcsiért lehet szerezni, meg a felépítés, design, teljesen jó. SEO szempontjából is, meg használhatóság szempontjából is. Szerintem nagyon klassz, olyan akár egy profi oldal. Viszont ami először feltűnt, hogy a menü nem szöveges linkekből van, hanem afféle "menő csúcskirály menü". Ez azért baj, mert az ilyen "pókok" a sima szöveges linkeket jobban fel tudják térképezni, vagy mi. Persze erre is van megoldás, az ilyen oldaltérkép, meg mittudomén, vannak trükkök, de ahogy láttam Te tényleg nagyon profi lehetsz, mert mintha lett volna ilyen oldaltérkép... Szóval biztos SEO szempontjából is teljesen rendben van : )

Meg még amit észrevettem hogy például gyakorikérdések.hu -n is meg a Te Görögo.-os oldaladon is a hirdetések olyanok mintha az oldal részét képeznék, ez marketing-pszichológiailag nagyon fontos és okos dolog. Sajnos az én oldalamon ez nincs ilyen frankón megoldva : (

Mégegyszer köszi a tanácsokat : )

Fogarasi Gergő

augusztus 25, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Szívesen! Igyekeztem a tökéletességre menni, a domainről érdemes még tudni, hogy eleve régi, valaki megvette már 2004-ben, majd hagyta lejárni és én épp jó időben voltam jó helyen és 1 dolcsiért megvettem.
A bal oldali linkek szöveges linkek, csak egy kis css design-al fel vannak turbózva. Én SOHA nem használok a saját oldalaimon grafikus linkeket, itt se! Ha nyomsz egy Ctrl + A billentyűt akkor látod, hogy kijelöli a szöveget a linkekben is, tehát szöveges linkek vannak mindenütt.
Fontos, hogy a tartalomba szépen beleolvadjon a hirdetés, akkor jobb az átkattintási arány. Szóval neked is valami hasonló irányba kellene elmenni, akkor lenne több bevételed is, de azért 1 oldalból sokra ne számíts. Mostanában a bevételeim nagy részét nem az AdSense teszi ki, hanem Google AdWords tanácsadás, SEO és a saját fejlesztésű honlapszerkesztő program értékesítése.

augusztus 25, 2009  
Anonymous Tünde said...

Szia Arpiboy!
Gratulálok a gorogorszag.info-hoz, nem semmi, hogy a görögország kulcsszóra a harmadik vagy vele.
Szép is az oldal, gondolom a nagy látogatottság meg is hozza a várt eredményt, már ami az Adsense-t illeti.
Csak egy dolgot nem értek, hogy miért kell az email-je annak, aki odalátogat? (Nekem kicsit sok, hogy minden aloldalon beúszik a képbe az ablak.)
Ha megvan a címük, akkor később hírleveleket küldesz nekik ezzel az oldallal kapcsolatban, hogy visszatérő látogatókat is szerezz?
Tényleg szép egyébként, és ez a helyezés! Gratulálok!
Ha már itt tartunk, akkor véleményeznéd az oldalamat? Köszi!
Üdv,
Tünde

október 20, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Köszi szépen! Igyekeztem a Görög oldallal! Lehet a feliratkozottaknak küldeni utazási irodák ajánlatait. Majd megoldom, hogy ne jöjjön csak 1X be a popup, mert tényleg erős. Ránézhetek az oldaladra, küldd el itt vagy emailban, az oldal alján látható.

október 21, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys