2007-04-25

AdSense Bevétel a Repülőjegyek Piacán

Már elég rég nem írtam a blogra, közben azért természetesen dolgoztam!
Csak megemlítem, hogy a magyar piacon is vannak jó területek. Az utazási témák és a repülőjegy foglalás, repülőjegy értékesítés területe ilyen.
Van egy mondhatni új oldalam, amit 6-7 hete indítottam el és elég jó bevételeket hoz. Repüléssel kapcsolatos információk vannak rajta, mostanában napi 10-13 dolcsi körüli AdSense bevétel jön belőle. Ami még érdekes, hogy kb. 50%-os az átkatintási arány a látogatók számát véve alapul (de nem az oldalletöltés tekintetében!). 50% elég jó, legalábbis nekem.
Erre felbuzdulva megvettem ugyan erre a témára a még elérhető egyetlen domain-t. Nemsokára azt is elindítom és kíváncsi leszek, hogy megy.
Csak ajánlani tudom ezt a területet annak aki nem tud eléggé angolul, hogy az amerikai piacon működjön.

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Az utazás témájú oldalakat én is csak ajánlani tudom. Több ország -város- és szigetinfo oldalam van, és jól hoznak.. Illetve most készül egy nagy portál, ami összefogja ezeket az odlalakat. Eleve nagy a látogatottságuk, mert az utazás egy népszerű téma, az átkattintási arány, és az 1 kattintásra eső összeg is nagyon jó.

április 25, 2007  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys