2007-01-04

Info Domain Regisztráció

Godaddy-nél a .info végződésű domain nevek ismét mindössze 1.99 dollárárt regisztrálhatók, ha érdekel vásárolj be belőle.
Egy évre még 400 forint sincs így egy domain név, ez hihetetlen olcsó viszonyítva egy .hu domain 2000 Ft + ÁFA éves árához. Nem tudom meddig tart az akciójuk. Legutóbb december 31-ig volt és ma reggel még 9.90-ért adták.
1 hete vettem kb. 20 . indo domain-t ilyen áron. Egy .info domain semmivel sem rosszabb, mint egy .hu végződésű. Nézd meg a Google keresésben a "nyelviskola" szóra ki az első (megsúgom, a nyelviskola.info). Már dolgozom rajta, hogy ne legyen ez így sokáig :-)

6 Comments:

Blogger Forexbussines said...

Szia!

Kezdő vagyok ebben a domain + tárhely témában.
Ha veszek a godaddy-nél domaint akkor valahol tárhelyet is vennem kell ha jól tudom. Hogyan működik ez a dolog?
Tudsz nekem segíteni?
Légyszi írj ide vagy a daftmanster@gmail.com címre.
Előre is köszi!
Üdv.
István

október 13, 2007  
Blogger Marcsi said...

Szia!
A segítségedet szeretném kérni, nem nagyon értem ezt a domain témát, kezdő vagyok.
Vettem domain nevet a GoggadDy- nél 10 dollárért, ez megtörtént, mert kiírta, hogy 3 napba telik, amire átirányítják, addig a régi címen érem el a blogomat. Ez így is volt, csakhogy 3 nap után egyiken sem érem el. Valamit nem jól csináltam, kellett volna tárhely is? Azt írja DNS hiba. Köszi!
Légy szí, ide írj: n.mariaedit@gmail.com

február 13, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Egy domain megvásárlása csak az első lépés. Nem tudom hol volt a blogod, ha nem egy saját domainen akkor nem egyszerű a dolog.
Domain vásárlás közben vagy után be lehet állítani az úgynevezett name szervereket, melyek a tárhelyedre mutatnak, ha nincs tárhelyed kéne venni egyet. Idehaza a www.unas.hu szolgáltatót ajánlom, ők jók és olcsók. Náluk a name szerverek a következők NS0.unas.hu NS1.unas.hu NS3.unas.hu
Én nem szoktam domain átirányításokat használni, nem látom értelmüket. Ha tudsz angolul, akkor írj a Godaddy ügyfélszolgálatnak, ha nem, hááát, jobb ha idehaza vásárolsz domaineket. Mivel Godaddynél mindig vannak angolul megválaszolandó dolgok, nem javaslom a domain vételt idegen nyelvű regisztrátornál, ha csak magyarul tudsz.
Üdv,
Árpi

február 13, 2009  
Anonymous Marcsi said...

Köszi a segítségeteket, már megoldodott a gondom.
Ami a magyar szolgáltatókat illeti, drágább is, megy anyja neve 6 példányban, nem szeretem.

február 21, 2009  
Anonymous Szilárd said...

Adnak hozzá ingyen 3Gb tárhelyet, csak egy nagy hírdetési csík van a weboldal tetején, amit ki lehet ugyan küszöbölni, de azt nem tudom, hogy mennyire szeretik ezt a keresők.

február 24, 2009  
Blogger Arpiboy said...

Most épp 1 dollár egy .info domain regisztrációja az első évre.
Nem javaslom az ingyenes tárhelyeket, mint korábban írtam rendes tárhelyet kell venni és oda érdemes csatolni a domaineket. Ott nincs semmilyen hirdetés, bannercsík, semmi, csak a tárhely.

február 24, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys