2006-12-08

Godaddy

Az előző írásomra érkezett egy komment, hogy nem valami vacak WebHosting-ot ad-e a Godaddy.
Első válaszom erre az, hogy a Godaddy (ha hülyén is hangzik a neve) a legnagyobb domain regisztrátor a Világon. Ők nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz webhosting-ot szolgáltassanak.
Egyébként Én korábban nem azt írtam, hogy a Godaddy-nél webhosting-ot érdemes venni, hanem domain neveket! Én csak domain neveket veszek náluk a hosting-ot azt a Host Gator-nál és az IX WebHosting-nál intézem magamnak és másoknak, amivel meg vagyok elégedve és ezért ajánlom másoknak is Őket.
Egyébként pedig az egyik barátomnak van a Godaddy-nél hosting-ja is a domain nevei mellett, és rendben működik, megnézheted az oldalát, ha érdekel. www.kozmafoto.com

Nem árt, ha tudod, hogy ezek a cégek nem magyar hozzáállással dolgoznak, ha azt tennék már rég be is csukhatták volna a boltot. Amcsiban nagyon nagy a konkurencia, ha nem adsz gyors és pontos, jó szolgáltatást, akkor kész vagy, véged van és nem az első vagy.
Szóval Godaddy-t ne említsük egy lapon egy kis magyar domain regisztrátorral vagy hosting céggel.

1 Comments:

Anonymous mulidesign said...

A Godaddy valóban a világ egyik legnagyobb domain regisztrátora, de az nem jelenti azt, hogy a hosting is tökéltes náluk. Tapasztalatból mondom, hogy vannak sokkal kisebb és fiatalabb cégek, akik profibb, gyorsabb hostingot biztosítanak, ráadásul olcsóbban. A Godaddy a domain regisztrációban verhetetlen, de a többi szolgáltatása nem a leg jobb a piacon. Hozzáteszem; szerintem!

december 08, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys