2006-11-26

Válaszok

A pénzkeresés az Interneten írásomra jött két komment is, most megválaszolom őket.

Az egyik így szólt:
"Hello!
Csak azt szeretném megérdeklödni, hogyha megrendelek az ixwebhostingól egy csomagot, az magyarországra mennyi idő alatt érkezik meg, illetve mekkora (ha van) pulsz költésget számolnak fel az Amerikai csekk miatt!?"

Aki ezt írta szerintem (már elnézést) de nem tudja, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy web hosting. A webhosting az interneten egy szerver számítógépen lévő tárhelyet és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat jelenti, mint pl. e-mail cím, MySQL adatbázis, stb.

Válaszul a kérdésedre az IX webhostingnál megrendelt webhosting csomag soha nem érkezik meg Magyarországra, ez nem postázható, hanem el tudod érni az Interneten keresztül egy felhasználói név és egy jelszó birtokában, amit te adsz meg, amikor befizetsz rá.

Nincs semmilyen amerikai csekk és plusz költség sem, gondolom valamit keversz lehet, hogy a Google AdSense bevétel utáni csekkre gondolsz, nem tudom?

Az IX webhosting szolgáltatásáért nem csekkel, hanem dombornyomott Mastercard, VISA, vagy más bankkártyával tudsz fizetni. Mikor fizettél megvan a tárhelyed 300 gigányi és azt teszel fel amit akarsz.

Egyébként, ha további kérdéseid vannak, írj egy privát e-mailt nekem, az oldal alján megtalálod a címemet.

A második komment:

"Nem tudom, én nem használok ilyen drága eszközöket. Egyszerűen csinálok egy jól fizető oldalt, optimalizálom, aztán optimalizálom AdSensre, és kész. Szépen nőnek a bevételeim is, első hónapban rögtön 150 dollár volt, de szinte exponenciálisan nő. Szóval, szerintem nem csak úgy lehet, hogy megveszek egy 200 dolláros szoftvert."

Lehet, hogy egy kicsit túlnyomtam magam az elmúlt írásaimban, hogy mennyire jók ezek a programok, mert szerintem azok!

Igazat kell adnom a névtelen hozzászólónak, mikor elkezdtem csinálni az AdSense oldalaimat nem voltak szoftvereim, használtam néhány ingyenes cuccot, mint a Good Keywords és kész.
Mindenféle szoftver nélkül is meg lehet csinálni a dolgokat, teljesen igaz. Elmehet az ember egy 5 kilométeres távot megtenni gyalog, biciklivel és autóval is. Az idő az, amit megspórolhatsz, ha gyorsabban mész. Gyalog nyilván nem kerül semmibe.

Azt mondjuk nem írtad meg, hogy magyar oldalaid vannak, vagy angolok, mert a KeyWord Elite pl. nem igazán jól használható magyar szavak kikeresésére, Én csak angolra használom, arra nagyon megteszi a dolgát.
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys