2006-11-25

Ingyenes WebTárhely

Ha ingyenes webtárhely érdekel, akkor ajánlom a nem magyar www.awardspace.com weboldalt.
Náluk az ingyenes webtárhely tényleg ingyenes és nincs rajta semmilyen hirdetés, sőt 2 saját domain nevet is rá tudsz irányítani ingyenesen vagy kapsz 5 subdomain lehetőséget. Én használom és az ingyenes web tárhely szolgáltatók között ezt találtam az egyik legjobbnak.

3 Comments:

Blogger Hédi said...

T Arpiboy!

Most kezdtem el használni az awardspace.com-ot, de a feltöltött kép nem jelenik meg. Kértem tőlük segítséget, de nem adtak. A public_html-ben jobbra a wiew és open-re kattintásnál megjelenik a kép de ha behozom a weboldalam akkor csak a kép magyarázó szövege jelenik meg. A sablonban (Nvu) minden ok.
Kérem segítségét, köszönettel:
Hédi

december 20, 2008  
Blogger Arpiboy said...

Vagy 2 éve használtam utoljára ezt a tárhelyet, azóta sem. Nem igazán jó az ingyenes megoldás hosszú távon. Nem tudom mi oka lehet, és ezzel bocsi nincs időm foglalkozni!
Ha kell olcsó és jó magyar tárhely ajánlom a www.unas.hu -t. Nekem több is van náluk.
Árpiboy

december 20, 2008  
Anonymous Attila said...

A uCoz (pont hu) egy korrekt könnyen kezelhető CMS alapú tárhelyszolgáltatás, mivel megadja többek között azt a lehetőséget is hogy a kapott ingyenes domainnév helyett használd a fizetett domainnevedet + kombinálva az ingyenes tárhellyel, így a honlapod költsége mindössze a domainnév fenntartása. Szépek a sablonok. A fórum, a chat, a blog, a hírek, stb. blokkok mellett már létrehozhatod saját webáruházadat is. Teljesen ingyenesen kapsz 400 MB kezdő tárhelyet, 246 kész honlaptervet, ami készen áll arra, hogy elkészíthesd saját profi honlapodat, és a sablonokat szabadon variálhatod saját elképzeléseid szerint. A tárhely mérete a honlapod létrehozásának pillanatától másodpercenként növekszik.

december 27, 2009  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys