2006-11-25

AdSense Siker

Az AdSense Blog egyik olvasójának adtam néhány személyes tanácsot, hogy mit kéne csinálnia az oldalival és az azokon megjelenő AdSense hirdetésekkel, pár nap múlva ezt írta:

Köszi a tanácsokat, mind bejött! Csak azzal, hogy kicseréltem a régi hirdetést egy nagy négyzet alakúra máris megduplázódott a bevételem!!! Egy másik oldalamon a keresőoptimalizálós tipp is bejött, rögtön 6 helyet léptem előre a Google-ban a kulcsszavamra, így már majdnem a 3. oldalon vagyok. Kár, hogy nem tudtam végigcsinálni, mert akkor már tuti első oldalt ostromolnám, de ami késik az nem múlik :-) Most keményebben nekikezdek meglátjuk, mi sikerül. A további fejleményekről is írok majd.


Mondtam, hogy írok még, ha van vmi fejlemény :-) Most már a 3. oldalon vagyok egy kifejezésre. Érdekes, hogy a Google tegnap is és ma is indexelte az oldalam, pedig nincs kinnt sehol se a linkje. Lehet azért mert a a blogger.com-on van?

Üdv: Feriboy

Jó tudni, hogy a Blogger a Google tulajdonában van és szerintem emiatt nagyobb figyelmet szentel neki, mint más oldalaknak.
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys