2006-11-28

Adsense Arbitrage Ingyenes E-book

Mi az az Arbitrage? Ha valamennyire képben vagy a tőzsdei dolgokkal akkor tudod, hogy mit jelent ez a szó. Ez egy tőzsdei kifejezés és arra utal, hogy különböző árfolyam különbségeket kihasználva jutsz pénzhez. Nevezetesen az egyik tőzsdén egy áru vagy egy részvény kerül X-be a másikon Y-ba. Megveszed az egyik helyen olcsóbban és eladod a másikon drágábban a különbséget, pedig zsebre teszed.

Ugyanezt meg lehet csinálni az AdSense AdWords kombinációban is. Magyarul hirdetsz a Google AdWords-sel olcsón és olyan oldalakra viszed a látogatókat, ahol drága kulcsszavakra jelennek meg AdSense hirdetések és a kettő különbségéből szakítasz egy kis pénzt. Én ezt csináltam is, mondjuk Én nem az AdWords-ben hirdettem, hanem a 7Search.com oldalon 1-2 cent per klikkért és voltak 20-50 centes kattintások az AdSense hirdetésekre. Összességében nem rossz, általában háromszor annyi volt az AdSense bevételem belőle, mint amennyit kifizettem a 7Search.com-on.

Ha érdekel az AdSense Arbitrage, akkor olvasd el ezt az angol nyelvű ingyenes E-book-ot. AdSense Arbitrage letöltés.
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys