2006-06-30

AdSense bevétel


AdSense csekk a Google-tól.

Gondoltam, hogy megmutatom annak, aki még csak mostanában vágott bele az AdSense hirdetések kihelyezésébe a weboldalán vagy weboldalain és még nem kapott csekket - pénzt a Google-tól, hogy mit fog kapni.
Az első és a többi csekk kb. 20 nap alatt ér ide miután elküldték. Ahhoz, hogy elküldjék el kell érned a 100 dolláros bevételt és előtte be kell pötyögnöd a Google-tól postán megkapott PIN kódot. Ők meg akarnak győződni róla, hogy létezel azon a címen, amit megadtál a jelentkezéskor. Amíg ezt a PIN-t nem írod be az AdSense oldalon a neved alatt nem küldik a csekket, ha elérted a 100 dollárt akkor sem.

A menete a dolognak: eléred a 100 dolcsit egy vagy több hónap alatt és utána következő hónap végén küldik a csekket, ami kb. 20 nap alatt van itt sima kézbesítéssel.

Utána kell, hogy legyen egy bankszámlád valamelyik bankban és beviszed oda a csekket és be fogják váltani, persze ne hidd, hogy azonnal 2-5 hét (banktól függ) míg beváltják és ráteszik a számládra.

Ha tisztán akarod csinálni - amit javaslok, hogy tegyél meg! Akkor jobb, ha egyéni vállalkozó vagy céges névre indítod már eleve a Google accountot (számládat) és akkor olyan csekket fogsz kapni és azt a céges bankszámládon váltod be és adózol utána.

Google AdSense bevétel

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Hat ne mar, K es H es OTP azonnal megveszi a csekket, en OTP nel szoktam eladni nem kell hozza semmilyen szamla... kpban fizetnek aktualis csekkveteli arfolyamon

január 18, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Tudtommal az OTP-nél kell várni egy hónapot mire jóváírják az összeget. A kérdés számomra az, hogy magánszemélyként hogyan kell adót fizetni utána. InfoNline.hu

július 16, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Pár napja váltottam be az OTPben. Ahogy előttem is írták, azonnal fizetnek kb-ban az aktuális csekk vételi árfolyamon. Persze csak a nagyobb fiókokban!

augusztus 13, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog