2006-06-30

AdSense bevétel


AdSense csekk a Google-tól.

Gondoltam, hogy megmutatom annak, aki még csak mostanában vágott bele az AdSense hirdetések kihelyezésébe a weboldalán vagy weboldalain és még nem kapott csekket - pénzt a Google-tól, hogy mit fog kapni.
Az első és a többi csekk kb. 20 nap alatt ér ide miután elküldték. Ahhoz, hogy elküldjék el kell érned a 100 dolláros bevételt és előtte be kell pötyögnöd a Google-tól postán megkapott PIN kódot. Ők meg akarnak győződni róla, hogy létezel azon a címen, amit megadtál a jelentkezéskor. Amíg ezt a PIN-t nem írod be az AdSense oldalon a neved alatt nem küldik a csekket, ha elérted a 100 dollárt akkor sem.

A menete a dolognak: eléred a 100 dolcsit egy vagy több hónap alatt és utána következő hónap végén küldik a csekket, ami kb. 20 nap alatt van itt sima kézbesítéssel.

Utána kell, hogy legyen egy bankszámlád valamelyik bankban és beviszed oda a csekket és be fogják váltani, persze ne hidd, hogy azonnal 2-5 hét (banktól függ) míg beváltják és ráteszik a számládra.

Ha tisztán akarod csinálni - amit javaslok, hogy tegyél meg! Akkor jobb, ha egyéni vállalkozó vagy céges névre indítod már eleve a Google accountot (számládat) és akkor olyan csekket fogsz kapni és azt a céges bankszámládon váltod be és adózol utána.

Google AdSense bevétel

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Hat ne mar, K es H es OTP azonnal megveszi a csekket, en OTP nel szoktam eladni nem kell hozza semmilyen szamla... kpban fizetnek aktualis csekkveteli arfolyamon

január 18, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Tudtommal az OTP-nél kell várni egy hónapot mire jóváírják az összeget. A kérdés számomra az, hogy magánszemélyként hogyan kell adót fizetni utána. InfoNline.hu

július 16, 2007  
Anonymous Névtelen said...

Pár napja váltottam be az OTPben. Ahogy előttem is írták, azonnal fizetnek kb-ban az aktuális csekk vételi árfolyamon. Persze csak a nagyobb fiókokban!

augusztus 13, 2008  

Megjegyzés küldése

AdSense Blog

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys