2009-08-17

Etarget hirdetés?

Kellemetlen dolgok történhetnek azokkal, akik az AdSense helyett vagy mellett a magyar Etarget hirdetésmegjelenítést szeretnék használni. A mai napon például kaptam egy ilyen levelet tőlük. Ez azt jelenti, ami benne olvasható. A hirdetési fiókot megszüntették mindennemű előzetes figyelmeztetés nélkül.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A rendszerünkkel való visszaélés erős gyanúja miatt Etarget
hozzáférését letiltottuk.

Az oldalán elhelyezett Etarget reklámok megjelenítéseit és a
kattintásokat rendszerünk ezentúl nem számolja.

Fennmaradó jutalékát visszautaltuk ügyfeleinknek.

Üdvözlettel,

--
Rácz Tamás
Country Manager

ETARGET Zrt.
Közraktár u. 22/B
1093 Budapest

Majd írtam nekik egy emailt, hogy kapjak valami bővebb magyarázatot:

Kedves Árpád!

A rendszerünk több algoritmus alapján igyekszik kiszűrni az úgynevezett
"rosszindulatú kattintásokat". Hogy mi alapján szűri ki ezeket az
természetesen technikai titok így nem mondhatok semmi részletesebbet.

Nekünk ügyfeleink elégedettsége érdekében védenünk kell a
szolgáltatásunk minőségét ezért minden ilyen esetben szigorúan kell
eljárnunk.

Megértését köszönöm.

Üdvözlettel,

--
Rácz Tamás
Country Manager

ETARGET Zrt.
Közraktár u. 22/B
1093 Budapest

tel./fax: 0036 1 999 4010
mobil: 0036 70 583 3497
e-mail: racz.tamas@etarget.hu
www.etarget.hu


> Kedves Tamás,
>
> Kérem fejtse ki kissé részletesebben, hogy mit tapasztaltak. Én már 2006
> óta jelenítek meg AdSense hirdetéseket és jól tudom, hogy a pénz nem az
> én kattintásaimból jön be, ezért ilyet soha nem teszek. Nekem egy kissé
> fura, hogy se szó se beszéd megszüntetik a fiókomat az összes domainen.
>
> Üdv,
> Domonkos Árpád

Szerintem a fentiekben egy meglehetősen önkényes elbírálást láthattunk és még konkrétan nem is tudom, hogy mi történt. Teljesen egyértelmű, hogy a klikkeket nem én és nem az általam felkért látogatók végezték. A múlt hónapban is volt az AdSense hirdetéseimen majdnem 12 ezer kattintás, amelyek szabályosan történtek.
Nekem a fentiekből nem igazán lett nagy károm, de képzeld el, ha van egy ilyen Etarget fiókod alatt már akár 100 ezer forint jutalék és csak úgy hasra ütéses alapon megszüntetik egyik pillanatról a másikra, ki tudja miért.

Szerintem az lenne a korrekt, ha a gyanús klikkeket semmisnek veszik, és nem szüntetik meg a fiókot és kifizetik a korábbi normál kattintások után járó jutalékot.

Kissé nekem a katonaságra emlékeztet ez a megközelítés, ha valaki hibázik, akkor az egész körletet megbüntetik, azt is aki semmit sem tett és nem tudott semmiről sem, ez nevetséges!

Címkék:

2009-05-30

Stompernet Újra!

Stompernet = Tudás = Ingyen Látogatók az oldalaodon = Bevétel

Ha a neten pénzt akarsz keresni, akkor tudnod kell a keresőoptimalizálásról egy csomó dolgot!

Látogatók = Pénz

Ha minél több látogatója van a honlapodnak, vagy honlapjaidnak, blogjaidnak, akkor ebből pénzt tudsz keresni AdSense hirdetésekkel vagy termékeladással. Én ezt teszem nap mint nap. De hogyan lesz sok látogatód ingyen?

Itt jön a képbe a keresőoptimalizálás. Ehhez itt egy nagy segítség, ha tudsz angolul! https://stompernet.infusionsoft.com/go/S2SL/SN200662

Mikor ez az anyag először kijött, tavaly Én megvettem és nagyon sok hasznos tanács és trükk van benne a SEO (keresőoptimalizálás) témában. Akkor még csak DVD-n volt elérhető és ki kellett fizetni a postaköltséget és várni rá kb. 1 hónapot, most nem kell. Le tudod tölteni az egész anyagot és csak 1 dolcsit kell érte fizetni.

Ha tudsz angolul, akkor ne sajnáld rá ezt az 1 dollárt, mert ez az anyag tényleg kincset ér! Nézd meg és kérd!

https://stompernet.infusionsoft.com/go/S2SL/SN200662/

Üdv,

Arpiboy

Címkék:

2009-03-20

Niche Blueprint

A Niche Blueprint képzés arról szól, hogyan tudsz felépíteni egy jövedelmező internetes üzletet anélkül, hogy a lenne egy nagy e-mail listád, értenél a Google AdWords hirdetések profi beállításához.
Ráadásul nem is kell egy csomó pénzt elköltened hirdetésekre vagy cikkek ezer számra való megírásával. Továbbá nem kell értened a honlapkészítéshez sem vagy a weboldal szövegének megírásához. A fentieket mind megtanulhatod,ha akarod, de nem fognak kelleni.
Egy viszont fontos, a tanfolyam nem ingyenes és angolul van, ha ez nem jelentene akadályt, akkor nézd meg itt!

2008-10-17

Google Time Machine

Mindössze egy érdekesség a Google Time Machine.
Így megnézheted, hogy mi volt a Google indexében 2001-ben és mi van most. Lehet látni belőle, hogy egyes piacok akkor még nem is léteztek. Nem volt AdSense sem!
Nézd meg te is kattints ide!

Címkék:

2008-09-11

Újabb Stompernet ajánlat

Szerintem ez a valaha volt legjobb ajánlat!!!

Most túlzások nélkül mondom, hogy az Internet Marketing történetében ilyen ajánlatot még csak megközelítőleg sem olvashattál.

Az előző posztomban írtam, hogy a Stompernet csapata kijött egy nagyszerű képzési anyaggal. Persze csak akkor érdekes számodra, ha tudsz angolul. Az angol megtanulását NAGYON melegen ajánlom, mert az Internet nagy gurui amerikaiak, nem magyarok, ha nem tudsz angolul hihetetlen hátrányban vagy, nem is képzeled! A magyarok csak a homokozóban játszanak ezekhez az arcokhoz képest.
Hány olyan magyarról hallottál, aki kiadott valamilyen oktatóanyagot és 24 óra alatt eladott belőle több ezer embernek 23,8 millió dollár értékben, ilyen nincs! Tudod mennyi pénz az, szorozd be! A Stompernetesek ezt megtették és nem vertek át senkit, mert most is itt vannak, és még jobb cuccokat adnak ki.

Tehát az előző posztban írtam, hogy egy egész SEO (keresőoptimalizálási) angol nyelvű tanfolyamot kaphatsz meg ingyen, csak a 30 dolláros postai költséget kell kifizetned, ez így is van.

Tegnap épp kaptam tőlük egy újabb Email-t, mint korábbi megrendelő, hogy nézzem meg mert nem csak azt kapom, amit megrendeltem, hanem még sokkal többet. Összeszedtek még pár igazán nagy net marketing gurut és az ő cuccaikat is ingyen megkapom. Gondoltam szólok, hogy ha eddig gondolkoztál és tudsz angolul legalább annyira, hogy meg tudod nézni az új videójukat és meg is érted, akkor ezt ne hagyd ki.

Tényleg nem szeretném, ha úgy gondolnál vissza, mint néha Én szoktam 2003-ra, amikor kijött a Google AdSense, hogy mi a francért nem szólt nekem senki erről már akkor. Miért kellett nekem 2006. januárig várakoznom, hogy megtudjam mindezt, mert Én akkor kezdtem el. Még egyszer, ha tudsz angolul és a neten akarsz pénzt keresni, netán sok pénzt akkor ez egy MUST (kötelező) tananyag! Ha nem tudsz angolul, hááát! Tanulj meg mielőbb!

Nézd meg az új videót és kérd az anyagokat!
Itt a link: Stompernet

Üdv,
Árpiboy

Címkék: ,

2008-09-05

Stompernet Stomping the Search Engines 2

Stomping the Search Engines 2 és a Net Effect SEO tanfolyam

Ha még nem hallottál a Stompernet-ről épp itt az ideje. Már több éve foglalkoznak keresőmarketing és általában véve Internet marketing képzéssel ők az egyik legkomolyabb ilyen szervezet az USA-ban. Van olyan képzésük, aminek a havi előfizetése 800 USA dollár és a tagok sok-sok pénzt keresnek ezzel a tudással.

Most viszont van egy nagyon kedvező ajánlata a Stompernet csapatnak, ha tudsz angolul, akkor nem kéne, hogy kihagyd!
NE gondolkozz rajta sokat, mert nem garantált, hogy pár napnál tovább élhetsz vele. Mikor kiadták a havi 800 dolláros előfizetésüket 24 óra alatt elkelt az összes tagság és mintegy 23 millió dollárt kerestek vele. A lényeg, hogy nem csak lehúzták az embereket, hanem tényleg jó dolgokat adtak nekik ezért vannak még 4 év multán is a piacon.

Tehát most kaphatsz egy csomó értékes dolgot szinte ingyen. Azért szinte, mert csak a postaköltséget kell kifizetned, ami Magyarországra csak 30 dollár, épp most fizettem ki ezért tudom, hogy mennyi.
Nem akarom tovább ragozni a dolgot, ha tudsz angolul kattints ide: Stompernet és nézd meg a saját videójukat, hogy mit ajánlanak. A lényeg, hogy amit ott látsz az úgy is van!

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys